2777
2789
عنوان

بیاین ببینین این حرومزاده ها چی گفتن بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 74 پست
خوبه چن تا فحش جدید یاد گرفتمدستت درد نکنه لازمم میشه😁

عزیزم 😅

عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی  از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد 

به نظر کش ندهید. همتون شماره ی همشون رو بلاک کنید از همه جا. مسدود کنید نتونن زنگ بزنن. دیگه هم درموردشون حرف نزنید . تموم شده دیگه. الکی دعوا نکنید. ما سر همین مسائل بابام سکته کرد. گناه داره بابات .

کاش بابام زنده بود. از بس خواهرم کش داد دعواها رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه ماجرایی خواهشا دیگه تمامش کنید 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ولش کنید هرچی بیشتر دست و پا بزنید بیشتر عصابتون خورد میشه دیگه خوب همدیگه رو شستین و پهن کردین تمو ...

تقصیر اونا بود وگرنه من فقط گفتم جوابم منفیه هیچ توهینی نکردم 

عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی  از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد 

تقصیر اونا بود وگرنه من فقط گفتم جوابم منفیه هیچ توهینی نکردم

اره میدونم حق با شماست 

برای ارامش روح و روان خودتم که شده دیگه قیدشونو بزن و تمامش کن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

همینا کافیه فعلااگه کش دار شد بسپر ب پدرتاگه واقعا اون حرفا رو ب خواهرش زدی، ایول داری دمت گرم

آره درست میگین بابام با اینکه خیلی صبوره ولی وقتی پای ما میاد وسط دیگه هیچکسو نمیبینه 

حتی اولم به من گفت بابا این پسر آدم خوبیه بهش فکر کن فعلا نامزد بشین ۵ سال دیگه عقد کنین ولی الان خودشم پشیمون شد چپ میره راست میاد میگه خدایا شکرت نذاشت دخترم بیوفته تو دام اینا

ول کنین بابا یکی شروطش خاص بوده شما هم نپذیرفتین چرا به همدیگه توهین میکنین علنی

من اگر جات بودم اصلا جواب زن عمو رو نمیدادم ..بعضی ادمها رو باید برد تو حاشیه زندگی و نباید اصلا وارد بازی هاشون شد

شما الان دقیقا وارد بازی شدی که نباید میشدی

واقعا زن عموت این حرفا رو زد😱به قیافت چکار دارهمگه هرکی در خونه آدمو میزنهباید بگی بععلهواااا

آخه هرچی هم بگرده من و خانواده م  هیچ مشکلی نداریم که بخواد بگه گیر داده به قیاقم 

منم بهش ثابت کردم وقتی عصبی بشم علاوه بر قیافم رفتارمم خیلی زشت خواهد بود

به نظر کش ندهید. همتون شماره ی همشون رو بلاک کنید از همه جا. مسدود کنید نتونن زنگ بزنن. دیگه هم درمو ...

آخی عزیزم خدا رحمتشون کنه روحشون شاد 

والا ما از اولشم دعوا نداشتیم ، بخدا این حرفا رو به من یا بابا یا ماملن میزدن مهم نبود من اصلا اهمیت نمیدم به حرفاش فقط از این حرصم گرفت عدل رفتن دست گذاشتن رو خواهر باردار من که اوضاعشم خوب نیست اگه بلایی سر خودش یا دوقلوهاش میومد چ خاکی میریختم تو سرم

وای چه ماجرایی خواهشا دیگه تمامش کنید

والا من همون صبح تمومش کردم اینا اومدن ریختن سر خواهرم که خودشونم خوب میدونن اوضاعش چقدر خطرناکه منم نشونشون دادم یه من ماست چقدر کره میده

اوف خوشم اومد قشنگ شستی پهنشون کردی بیشتر ازاین ازحرفای بابات خوشم اومد خدا حفظش کنه واست

قربونت برم گلم همچنین عزیزای شما

اره میدونم حق با شماست برای ارامش روح و روان خودتم که شده دیگه قیدشونو بزن و تمامش کن

دیگه تموم شد بابام گفت من دیگه اینجور برادر و برادر زاده ای ندارم که به این دختر حامله رحم نکردن واقعا برام مردن از امروز 

ول کنین بابا یکی شروطش خاص بوده شما هم نپذیرفتین چرا به همدیگه توهین میکنین علنیمن اگر جات بودم اصلا ...

من از اول خیلی عادی گفتم نه

اینا زنگ زدن و توهین کردن بخدا اگه میومدن خونمون تو صورتم تف مینداختن مهم نبود ولی وقتی میدونن خواهرم خط قرمز منه و الانم حالش خوب نیست چرا میرن سراغش 

اگه زبونم لال بلایی سرخودش  یا بچه هاش میومد که من اون زن عوضیو با کل خاندانش آتیش میزدم

از امروزم همشونو بلاک کردیم بابامم گفت دیگه اینا برای من مردن هیچ کاری هم بهشون ندارم