2777
2789
عنوان

انتخاب نام برای مادربزرگ و پدربزرگ ها

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 39 پست
آخه بچه زبان وا نکرده اونا اسمشون می‌خوان یادش بدن ۲۴ساعته تکرارش کنن

ببین فعلا داری خودتُ آزار میدی .رها کن.  بعضی از بچه ها خیلی سمجن .هر چی خودشون دوست دارند همون میگن

ببین فعلا داری خودتُ آزار میدی .رها کن. بعضی از بچه ها خیلی سمجن .هر چی خودشون دوست دارند همون میگن

آره ولی چون ۲۴ساعته دارن به بچه میگن اینو بگو بچرو عادت میدن دیگه حالا شوهرم میگه مادرجون و پدرجون اگر به پدر و مادر من میگن باید به پدر و مادر توهم همینو بگن در صورتی که اونا خودشون گفتن این باشه من فقط گفتم به شوهرم آنا نباشه که باباش گفت پس مادر جون باشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست ندارم مادرشوهرم بخواد دختر منو بچه خودش بدونه وقتی یک ساعتم هیچ زحمتی براش نکشیده ۵۰سالشه فکر م ...

خب جوونه دیگه فک میکنه جوونه چیه

اگ بگه آنا میشه دختر مادرشوهرت؟؟؟؟

چ حرفایی خدایی

بچه درهر صورت مامان خودشو میخواد

هیچکس جای مادر نمیشه براش

خانوما لطفا بیاید راهنمایی بدید لطفاً که من بگم به دوطرف ی چیزی بگن یا اینکه بگم به مادر شوهرم همون ...

من میگم راحتشون بزار .بزار هر چی دوست دارند صداش کنند . می‌بینی پس فردا نوه های دیگه آنا صداش کردند قربون صدقه شون میره تو ناراحت میشی که چرا بین بچه ها فرق میذاره .اینبار با دلش راه بیا .

ببین اون یکی نوه ها چی میگن همون رو یاد بده‌بگه.

من به مادر خودم عزیز میگفت .اما الان سالهاست که مادر ندارم.تا صداش کنن.

به مادر شوعرم مثل اون یکی نوه ها آبا میگفتن .اما الان دوساله مادرشوهرم به اون یکی نوه اش گفته بوده به من بگین عزیز.