مادرشوهر اسرار داره نوه اش بگه آنا ولی من دوست ندارم با اسم دخترم هم قافیه باشه اونم به معنی مادر اونم جفتشون ترکی هست الان به انتخاب پدرشوهرم قراره بهش بگه مادرجون حالا همسرم میگه اگر قراره اون چیزی که مادر من میخواد نباشه پس به پدر و مادر توهم باید مادرجون و پدر جون بگن من چیکار کنم به نظرتون ؟
ببین فعلا داری خودتُ آزار میدی .رها کن. بعضی از بچه ها خیلی سمجن .هر چی خودشون دوست دارند همون میگن
آره ولی چون ۲۴ساعته دارن به بچه میگن اینو بگو بچرو عادت میدن دیگه حالا شوهرم میگه مادرجون و پدرجون اگر به پدر و مادر من میگن باید به پدر و مادر توهم همینو بگن در صورتی که اونا خودشون گفتن این باشه من فقط گفتم به شوهرم آنا نباشه که باباش گفت پس مادر جون باشه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خانوما لطفا بیاید راهنمایی بدید لطفاً که من بگم به دوطرف ی چیزی بگن یا اینکه بگم به مادر شوهرم همون ...
من میگم راحتشون بزار .بزار هر چی دوست دارند صداش کنند . میبینی پس فردا نوه های دیگه آنا صداش کردند قربون صدقه شون میره تو ناراحت میشی که چرا بین بچه ها فرق میذاره .اینبار با دلش راه بیا .