2777
2789
عنوان

حالم بدشد 🥲میگم بنظرتون کسی چیزی فهمیده که من عشق ممنوعه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 67 پست

الان رفتم‌ تاپیک هاتو یه نگاهی انداختم اما اخه استارتر این چه وضعیه من قضاوت نمیکنم چون وحشتناک کارما به سرم میاره ولی خب دوستم خیلی مواظب خودت باش که یهو خدایی نکرده تو موقعیتش قرار نگیری که مطمین باش پات میلغزه…😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چیزا عاشقی نیست بیشتر شیفتگیه که مغز ما از سر بیکاری دچارش میشه مثل زمانی که عاشق اساتید دانشگاه یا معلم زبانمون میشدیم چاره اش هم ایجاد مشغله ی فکریه . شروع کن اینترنتی یه آموزشی ببین یا یه کلاسی برو! کلا خودتو مشغول کن به فکر کردن به یه هدفی.

نمیدونم ولی در حقیقت زیا. این‌چیزا پیش میاد‌من خودم دیدم

متاسفانه اره …اتفاقا منم دیگه تو این سالها یه چیزای عجیب غریبی دیدم و شنیدم که دیگه هرچی میشنوم هم باور میکنم هم تعجب نمیکنم 

ببین خواهر داری یا زنداداش داری؟یه لحظه فکر کن جاتون عوض میشد دوی داشتی همسرت به اونا چشم داشت؟نمیخو ...

ممنون اره درسته منم همین فکرو میکنم 

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

بپا مثل زلیخا نشی

🤣😂نه دیگه دراون حد

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

خدا نابودی کنه احمق امیدوارم تو آتیش جهنم بشوری هرچند مطمئنم فیکه

خدا خودتو نابود کنه😐 چه کصخلی