2777
2789

سلام من امروز صبح بی بی چک زدم مثبت شد تقریبا ۵ هفته از نزدیکیم میگذره توروخدا اگه راهی دارین برای سقط کمکم میکنید قضاوتم نکنید خودم میدونم گناهه و .... اما واقعا شرایطشو ندارم.لطفا قضاوت نکنید حالمو از این بدتر نکنید فقط کمک کنید اگه نمیتونید کمک کنید اصلا جواب ندین.ممنون.

هم تاپیکتون اینحا ممنوعه هم هرکسی که راهنمایی سقط کنه کاربریش لغو میشه برو دکتر برو ماما 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

هم تاپیکتون اینحا ممنوعه هم هرکسی که راهنمایی سقط کنه کاربریش لغو میشه برو دکتر برو ماما

دکترا نمیگن قرص هست اما نمیدن.

بخدا اگه قرص رو میدادن خیلیا نمیرفتن سراغ گیاهای دارویی که حال و روزشون بدتر شه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موندم چرا خیلی ها میلیون میلیون پول میدن حامله نمیشن خاله منم سقط کرد بچه نمی‌خواست الآنم بچه دار نمیشه هر کاری می‌کنه نمیشه هر دکتری رفته همسایه ما حامله نمیشد هر کاری کرد آخر عفونت وارد خونش شد مرد 

باید بری مراکزی که اینکار رو میکنن یا از بازار سیاه سایتوتک بگیرییا بری عطاری های قدیمی بهت جوشونده ...

من اراکم.داروخونه ها که نمیدن به بقیه هم نمیشه اعتماد کرد تقلبیش زیاده.ماما هم میتونه تجویز کنه قرص رو؟

توروخدا اگه میتونین جای خواهرتون به من کمک کنید.من خودم یه دختر دارم.نمیخوام زندگی یه نفرو بگیرم اما ...

عزیزم امیدوارم خدا مشکلتو حل کنه ولی هرکس راهنماییت کنه برا سقط در واقع تو این گناه شریکت شده بهتره بری پیش دکتر یا ماما راهنماییت کنن.. ان شاالله خدا گره از کارت باز کنه

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

ی تاپیک بود  اسم ی قرصی گف ک فوری جواب میده اما یادم نیس متاسفانه 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره