2777
2789

به منه بیست ساله نصحیت کنید 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیاست در برابر کی؟

همه. دوست. خانواده. شوهر. خانواده ی شوهر. 

در مهمونی. خونه. بیرون. کلا هر چیزی که قراره ده سال دیگه بفهمم و حسرت بخورم بگم کاش زود تر میفهمیدم رو میخوام الان بفهمم

سعی کن هدف داشته باشی و بهش برسی 

ادب متانت وقار و ظرافت جزو لاینفک هر زنی هست سعی کن همیشه تو پوشش گفتار و رفتار این موارد را رعایت کنی 

جنگجو ،  پرخاشگر و بددهن ، خودخواه و خودبین نباش بزار ادب تو ، امضای  شخصیتت باشه و اطرافیان به خاطر ادبت بهت احترام بزارن نه از ترس بددهنی کردنت 

سعی کن هدف داشته باشی و بهش برسی ادب متانت وقار و ظرافت جزو لاینفک هر زنی هست سعی کن همیشه تو پوشش گ ...

وایی عالی بود عزیزم مرسییییی

بکن

سعی کن با آدم حسود دوست نشی خیلیا ظاهرا باهات خوبن ولی تا میبینن یه موفقیت بدست آوردی ناراحت میشن ...از اینجور دوست ها دوری کن 

دل کسی رو نشکن چون آهش بدجور دامن گیره و باعث میشه تو زندگیت گره بیفته ...اگرم کسی دلت رو شکست هیچ وقت نفرین نکن فقط واگذار کن به خدا و‌اهل بیت قطعا تقاص پس میده 

به پدرمادرت محبت کن هرچقدرم بداخلاق باشن ، صبوری کن بخاطر خدا ، مطمئن باش خدا واست جبران میکنه ❤️

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

همه. دوست. خانواده. شوهر. خانواده ی شوهر. در مهمونی. خونه. بیرون. کلا هر چیزی که قراره ده سال دیگه ب ...

من ۵ سال بزرگترم، از من به تو نصیحت برای خودت خیلی وقت بزار، اینستا نچرخ، برو دایره‌ی دوستات و قوی کن. با سواد شو یا هرچی که علاقه داری. اینطوری آدما جذبت میشن اصلا لازم نیست باهاشون با سیاست باشی، فقط قوی باش تو هر زمینه‌ای

سعی کن با آدم حسود دوست نشی خیلیا ظاهرا باهات خوبن ولی تا میبینن یه موفقیت بدست آوردی ناراحت میشن .. ...

مرسی عزیزم فدات