2777
2789
عنوان

ارتباط با بچه ها حرف نداره 🥺😍

139 بازدید | 13 پست

وای بچه ها من یه مدت با دختر بچه ها زیاد سر و کار داشتم انقدررر خوب و گوگولی بودننن🥺

ذوقشون وقتی میرفتم پیششون 

خنده هاشون 

بازی و شلوغ کاریاشون

و احترام زیادی که برام قائل بودن وای عاشقشونممم

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدااا چ ذوقی کردی💝

خیلی حس خوبی میدادن بهم بخدا هر دفعه با کلی انرژی مثبت برمی گشتم خونه و حالم تا چند ساعت خوب بود

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

چقد خوب 

منم یه زمانی اینجوری بودم 

بعده یه اتفاق تو زندگیم دیگه حوصله یه بچه گربه رم ندارم چه برسه بچه آدم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حوصله بچه خودمم ندارم چه برسه بشن چن تا

😂😂💔 من خیلی دوست دارممم

دعا کن یه روزی معلم این گوگولیا بشم🫠آرزومه

شما هم برا من دعا کن عزیزم انشاءالله با قلب پاکت حتما لایق آرزوت هستی 🥰

نمیخوام ذوقتو کور کنم ولی چند روز اول اینجوریه بعدش خیلی سختت میشه🥲

چی چند روز اول عزیزم ؟ 😅 من حدود ۴۰ روز باهاشون کار داشتم و کارم تموم شد الان دلم تنگ شده برا اون روزا 🙂

مثلا چه رنج سنی؟ با 3 ساله ها چی؟ چون دختر 3 ساله من هرچقد شیرین و دوست‌داشتنیه به همون میزان جیغ جیغو لجباز و تخسه😭😂 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چقد خوب منم یه زمانی اینجوری بودم بعده یه اتفاق تو زندگیم دیگه حوصله یه بچه گربه رم ندارم چه برسه بچ ...

عزیزم چقدر بد 🥺💔 امیدوارم دوباره مثل قبل بشی 

مثلا چه رنج سنی؟ با 3 ساله ها چی؟ چون دختر 3 ساله من هرچقد شیرین و دوست‌داشتنیه به همون میزان جیغ جی ...

وای الهیییی😂😂 بچه های من ۵ ۶ ساله بودن با ۷ و ۸ هم کار کردم زیاد برام جالب نبود ۶ ساله ها بهتر بودن کلا هر چی کوچیکتر بهتر