2777
2789
اونجاش تنگه،اینجاشم کوتاهه.یوقتی بود مردا رنگارو تشخیص نمیدادن بهشون میخندیدیم،الان خانوما تنگی و کو ...

میشه بپرسم شما چرا به اونجاش نگاه کردی عزیزم؟

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بپرسم شما چرا به اونجاش نگاه کردی عزیزم؟

ببین عزیز من اهل یکه بدو کردنو تیکه انداختن نیستم ،فقط برای خودم سبک زندگی دارم.مسلمونم.مسلمان الگو داره،به جزییات زندگیش دقت میکنه.بهترین الگوی منِ مسلمون هم اهل بیت هستن.

اونجایی که برای امام حسین یه لباس کوتاه اوردن تا از زیر لباس رزم بپوشه ولی ایشون قبول نکردن و فرمودن من لباس اهل ذلت رو نمیپوشم.شما هم طبق اعتقاد خودتون میتونید این لباس رو توجیه کنید!

ببین عزیز من اهل یکه بدو کردنو تیکه انداختن نیستم ،فقط برای خودم سبک زندگی دارم.مسلمونم.مسلمان الگو ...

خب این خانم ک راجب رنگ نظر میخواست عایا از شما اعتقادات پرسید؟🙄

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

خب این خانم ک راجب رنگ نظر میخواست عایا از شما اعتقادات پرسید؟🙄

اعتقاد ،نظر ،فکر همه شون رابطهءمستقیم باهم دارن و چیزی جدای از هم نیستن.

جواب من هم برای این خانم بود برای لباس شما نظری نذاشتم

باشه عزیزم من فقط رنگش پرسیدم نگفتم تجزیه تحلیلش کن

😂😂نمیفهمه واقعا

چه جالب از نظر منم شما نفهمی😂😂😂

برو که خودش جوابتو خوب داده🤭🤣