2777
2789
عنوان

بابام میگه دیگه خونه نمیام به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 3630 بازدید | 140 پست
اسی انقد نگو مادرم نفهمه ،همون نفهم تورو بزرگ کرده .الانم بخاطر یه لب تاپ و خرجی ناراحتی اصلا ناراحت ...

شما تو زندگی ما نیستی نمیدونی چه خبره خواهرم 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
شما تو زندگی ما نیستی نمیدونی چه خبره خواهرم

هر چی باشه باز با مادرت باش ،به پدرت بی احترامی نکن ولی مادرتو هم تک و تنها نذار .تو که میگی عمه ات هم همچین ادم خوبی نیست .پس اینجا حق با بابات نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار بره زیاد سمتش نرید بدتر میشه فکر می‌کنه کارش درست بوده،ببینه کسی دنبالش نمیره و دارید زندگیتون میکنید خودش برمیگرده،برگشتم زیاد کار به کارش نداشته باشید میخواد هی بره پیش مادرش بذارید بره خودش رفتارش درست میشه،یه روزی می‌فهمه که اونا بهش اهمیت نمیدن

این نیز بگذرد...

هر چی باشه باز با مادرت باش ،به پدرت بی احترامی نکن ولی مادرتو هم تک و تنها نذار .تو که میگی عمه ات ...

اره خب من که نگفتم  حق ۱۰۰درصد با بابامه 

ولی مامانمم اخلاقای بد کم نداره 

مثلا بابام همینطوری یه حرفی زد 

مامانم نزدیک ۱ساعت داشت با داد و حوار حرف میزد

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
اره خب من که نگفتم حق ۱۰۰درصد با بابامه ولی مامانمم اخلاقای بد کم نداره مثلا بابام همینطوری یه حرفی ...

اگه بابات از اول همین اخلاقو داشته که فدایی خواهر و مادرش بوده.مادرت حق داره که عصبی باشه ،تاب و توانش تموم شده 

اگه بابات از اول همین اخلاقو داشته که فدایی خواهر و مادرش بوده.مادرت حق داره که عصبی باشه ،تاب و توا ...

نه اتفاقا 

یه بار بخاطر من زد تو گوش خواهرش 

یه بارم بحاطر مادرم 

من عمم مجرده با مادربزرگم زندگی میکنه 

بابام هرکار میکنه برای مادرشه 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘