2777
2789
عنوان

یه ست کراپ شورتک خریدم بنظرت خوب داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 106 پست
وای اونا خیلی باحاله من کلههشو دارم😁😁اونو فقط باید برا شوهری پوشید دلبری کرد ک امیدوارم متاهل باشی ...

😂😂 اره 

تو رابطم راستش 

یه نیم تنه ست زیپدار گرفتم

با یک ست بندکفشی🙈🙈

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 اره تو رابطم راستش یه نیم تنه ست زیپدار گرفتمبا یک ست بندکفشی🙈🙈

لاغری ؟من لاغر بودم تپل شدم اصلا حال نمیکنم با لباس زیر نمیاد فقط باید لاغر باشی لباس زیر ست ناناست کنه 

قیلا هیکلم 20 بود صورتم لاغررر الان صورتم 20 شده هیکلم تپل😕 

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

لاغری ؟من لاغر بودم تپل شدم اصلا حال نمیکنم با لباس زیر نمیاد فقط باید لاغر باشی لباس زیر ست ناناست ...

اره ببین تو پرم ولی تپل نیستم😂وزنم پنجاه قدم صدو پنجاه وپنج

عکس میفرستی آنلاین خرید کردی گلم مبارک باشه

مرسی قشنگم ن رفته بودم دکتر زنان بعد پیاده روی میکردم مغازشو میشناختم قیلا مشتری بودم ی سر زدم دیدم دو دست داره ازین ست منم یکیشو برداشت میگفت چون میخواد زمستونه بیاره قیمت مناسب میده تموم شن چند تا شورتکم برداشت قیمتشون خیللی خوب بود

اره ببین تو پرم ولی تپل نیستم😂وزنم پنجاه قدم صدو پنجاه وپنج

خوبه وزن و قدت عین قبلا منی یادش بخیر منم یزمانی 52بودم😂😂با قد 160 ینی یه هیکلی بود توپر بود جاهای لازم بقیش لتغر خیلیی خووب بود لعنتی جرا تپل شدم😂😂

خوبه وزن و قدت عین قبلا منی یادش بخیر منم یزمانی 52بودم😂😂با قد 160 ینی یه هیکلی بود توپر بود جاهای ...

😂😂ایجاااانم 

پارتنرم پریشب گفت یذرههه داره تپل میشیا 

پریدم بهش😂😂🥲

😂😂ایجاااانم پارتنرم پریشب گفت یذرههه داره تپل میشیا پریدم بهش😂😂🥲

خوب کردی😂😂ولی بعضی مردا تپل دوس دارن بخصوص مردای ایرانی ولی سلیقه هست من هیکلم عین ییلدیز تو سیب ممنوعه هست اما دلم میخواد عین شاهیکا باشم