2777
2789
اینو از دوست متاهلم ک هرز میپرید پرسیدم گفت تنوع طلبم خاک توسرش😐

چ تنوعی مگ لباسه!بحث ذات ادمه واسلام

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم دیگه از سر خامی و سر اجباره بیشترشون

من از دوست پارتنرم که متاهل هست و دنبال دخترای  دیگه هست پرسیدم این سوال رو 

خیلی راحت گفت ما یه زن داریم خونه زندگیمون رو جمع کنه 

یه زنم داریم وایه تفریح و سرگرمی😐

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

چ تنوعی مگ لباسه!بحث ذات ادمه واسلام

بله دیگ برای همچین ادمایی مث لباسه

میخوان همه رو تست کنه

همه جی مربوط ب ذاته این دوتا ازهم‌جدانیستن

ادمی ک ذات درست داشته باشه تنوع طلب نمیشه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

باهاش قطع رابطه کن

نذاشتم دیگه نامزدم با اون بره جایی.رو دهنش تاثیر میزاره 

چقد یه آدم میتونه خیره و بی ادب باشه اخه انقد بدم اومد ازش ارزشش برام از آشغال کمتر شد

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

خب این دختر حق داره

اره و الان دختره ۳۳ سالشه پسرش ۱۷ سالشه هست دخترش هم ۱۲ سالشه 

و جوونی نکرده اصلا شوهرش هم بی ذوق بی احساس مسافرت نمیبره محبت نمیکنه مسخرش میکنه.دیگه خانوادش طلاقش گرفتن