2777
2789

کاری به موضوع اتو ندارم

بچه ها من و دوس پسرم این ۲ هفته خیلی خیلی دعوا میکنیم.سر کوچکترین مسئله😵‍💫قبلا اینطوری نبودیم

درسته ۶ ماه با هم تورابطع ایم اما قد چن سال میشناسیم همو.چون اتفاقاتی افتاد ک اگ بگم باورتون نمیشه.مثلا چی؟بابام وقتی فهمید با ی پسر تو رابطم انقد کتکم زد و انقد دعوام کرد ک فک کردم منو میکشه امروز،تهدیدم کرده بود ب مرگ.من از خونه فرار کردم و رفتم دم خوابگاه دوس پسرم(یه استان دیگع) و تو کاغذ نوشتم ک دیگ بر نمیگردم😔

فرداش رفتم خونه ،بابام خیلی از من و خودش ناراحت بود،اروم شده بود،فک کردن من خودمو کشتم.زنگ زده بود ب دوسپسرم کلییی فش داد بش💔🥺چون بابام فک کرد من خودمو کشتم و نمیدونس پیش دوس پسرمم.فش ناموسی و...

چن بار اوایل رابطه بخاطر اینکه من کمی بی حجاب بودم گشت گرفتمون.ازمون یبار تعهد گرف.یبار اسمس اومد برام.یبار هم تذکر دادن.

اون شبی ک تعهد گرفتن ازمون من مردم و زنده شدم.چون نمیخاستن ولمون کنن.قرار بود ببرنمون😔😭ولی خب دوس پسرم انقد صحبت کرد و اینقد هوامو داشت که ولمون کردن.فقط شال نداشتم.

قبل اینکه با دوس پسرم اشنا شم،مرد ستیز بودم و میخاستم تیغ بزنم یه پسر هول رو که اون فک میکرد میتونه منو ببره خونه😵‍💫امیر اون موقع دوس پسرم نبود و خب بهم کمک کرد که تیغش بزنم...بعد اون اتفاق از من خوشش اومد

ما چنبار رفتیم گردش و مسافرت و پیش هم موندیم شبو.(بدون اینکه رابطه ج داشته باشیم)

هر وقت ازش خاستم مشکلی ک پیش اومده رو حل  کنه،حلش کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه فهمیدم کاربر رمان‌نویس دنباله دار جدید داریم 

خب؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چند سالتونه؟

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم