2777
2789

پول حلقه رو حساب کنم هر دو رو خودش حساب کرد .اومدیم بیرون گفتم چرا این کارو کردی؟گفت زشته من وایسادم نگاه کنم تو کارت بکشی گفتم این حلقه ست باید من میخریدم خب میگه نه

بهش گفتم شماره کارت بده حد اقل برات واریز کنم الان که دیگه خودمونیم گفت در موردش حتی حرف نزن و من اجازه نمیدهم

اومدیم خونه به مامانم گفتم خودش حلقه رو حساب کرده مامانم خیلی ناراحت شد گفت تو نباید هیچ جوره قبول میکردی پول حلقه رو حساب کنه 

از اولش قرار گذاشتیم جهیزیه کامل با من باشه خرج مراسم و چیزای دیگه با اون باشه بعد میبینم چند تیکه از وسایل رو خریده میگه خواستم سورپرایز بشی.حامی بودنش رو دوست دارم این که غرور مردونه داره رو دوست دارم ولی از طرفی ازش دلخورم که نذاشت هزینه کنم شما بودین چطور برخورد میکردین؟وضع مالی هر دوتامون هم خوبه اینطور نیست بگم فکر کنه دستمون تنگ بوده خواسته کمک کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا خوشی زده زیر دلت برو خداروشکر کن مرد خوبیه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

مشکل شما آرزوی ماست.

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

به اندازه همون پول حلقه 

براش سکه یا ساعت یا جیزی که ارزش داشته باشه جدا از کادو سرعقد بهش بده

یه حور حبرانش کن

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠