2777
2789
عنوان

هر جور میخوام به این ترانه محسن چاووشی خوش بین باشم نمیشه😂🙈🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 75 پست
از یه زاویه میشه نگاه سطحی داشت🤦‍♀️😂ولی جدای از شوخی چه معنای عارفانه و عمیقی👌

شعر وضعیتی داره که اصلا اجازه نمی ده عمیق و از بعد عارفانه بهش نگاه کرد 

من که هر چی نگاه میکنم فقط بعد سطحی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این احتمالا شعری بوده که چاوشی تو خلوت برا زنش میخونده احتمالا یشب دعواشون شده حالا زنش اینو منتشر ک ...

😂😂ممکنه

به جایی در زندگی رسیدم که کمتر حرف میزنم😎بیشتر فحش میدم🥹😂

استعاره ازچرخش الهیست معلممون بودهمین میگفت

ولی خانما ازین شعر میتونن در مواقعی که قهرن و میخوان یه منت کشی ریز داشته باشن میتونن بهره ها ببرن😂

قدیمیه هی پسرم برا زن عموش میخوند😂😂😂😂

برم گوگل کنم 

موسیقی غذای روحه بلاخره 

شنیدنش خالی از لطف و حسن نیست😂😂

شعر وضعیتی داره که اصلا اجازه نمی ده عمیق و از بعد عارفانه بهش نگاه کرد من که هر چی نگاه میکنم فقط ب ...

آره😄 ولی این اشعار که ایهام دارن دقیقا دارن به معنی عارفانه شعر اشاره میکنن

اینجام داره ماهیت عشق الهی رو توصیف میکنه تهش همون تسلیم شدن در برابر معشوق یا همون خداس

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

بخش عمیقش کجاشه😂😂😂

ای شیطون😂

تهش همون تسلیم شدن در برابر خداس

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

ما هم که از عشق الهی مست چی بهتر از تسلیم شدن در برابر خدا😂😂😂

😂

آره😄 ولی این اشعار که ایهام دارن دقیقا دارن به معنی عارفانه شعر اشاره میکنناینجام داره ماهیت عشق ال ...

دقیقا 

متوجه میشم چی میگی 

خودم رشتم انسانی بود از بعد طنز گفتم

چاوشی معمولا اشعار مولانا و... را میخونه 

احتمالا این شهر هم از یکی از همان شاعرای بزرگ هست