2777
2789
عنوان

شوهرخالم اینقدر با مشت کوبیده سر بچه بچه بالا اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 6695 بازدید | 153 پست

سلام عزیزم از تاپیکت خیلی ناراحت شدم.دخترمنم ۷ساله ش.به خاله ات بگو بچه هاتو بردار وفرارکن وسیم کارتتو بنداز دور.شماره ملی تو به بنگاه نده تا پیداش نکنند بعد دختر۹ساله بشه از حضانت درمیاد واختیار دست خودش می افته واون هیچ غلطی نمی تونه بکنه حتی می تونه به دادگاه بره وعلیه پدرش شکایت کنه

فکر بکر

از یه روانی ننیشه تا خودش نخوادد جدا شد چون احتمال اینکه بکشو طرفو خیلی بالاست ....ان شالله خدا خودشش چارش کنه.‌تنها راهی که ب ذهنم رسید اینه خالتون بره دکتر روانپزشک  براشش قرص بگیره قاطی غذاش کنه آروم بگیره ... خدا هر چی بد ذات ظالمه رو از زمین برداره ... طفلیا جسمشوون  از طرفی روحشون هزار برابر درد میکشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد تو حوادث میخونم داماد به جان خانواده ی همسر افتادو بلایی سرشون اورد فرار کردن از دست این مدل آ ...

اینم روانیه به خدا

تهدیدم میکنه احمق 

لایک نکن خواهر منننن  
کاشکی همین کار روش ببرن پزشک قانونی مدرک باشه دست خاله ت واسه حضانت

بچه رو الکی نگه داشتن بیمارستان حتی پرستار گفته به خالم میخوای تو برگه توضیحات بنویسیم برو پزشک‌قانونی شکایت‌کن‌اما خالم‌میترسه

لایک نکن خواهر منننن  
بچه رو الکی نگه داشتن بیمارستان حتی پرستار گفته به خالم میخوای تو برگه توضیحات بنویسیم برو پزشک‌قانو ...

خاله ت رو شیر کنین

بگید نمیفهمه فقط مدرک داشته باش

بده ما نگه داریم

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

[QUOTE=400428262]اینم روانیه به خدا تهدیدم میکنه احمق [/QUOTE شوهر منم نمیزاره جدا بشیم تهدیدم میکنه هم خودمو هم خانوادمو  .. میدونم خاله ات چ حسایی رو تجربه کرده ...این مدل ادما با بچه میخان پا گیرت کنن ب هیچ عنوان از زندگیش نتونی بری  روانشون وابسطست شکستو نمیپذیرن ...یه فکری برای اروم شدن روانپریشیش باید کرد 

نهایت نهایتش زنه خیلی تلاش بکنه میتونه شوهرش رو بفرسته درمان بشه ولی بره حق و حقوق قانونیش رو بگیره ...

شما برگ کدوم درختی که همچین نظری میدی انفاقا تو جامعه زیاد دیدم مادر حضانت بچه شو از پدر مشکل دار گرفته به کوری چشم تو ...تو قطعا یک مرد روان پریش بیماری که از حق پدری در هر شرایطی دفاع میکنی.... برو دنبال درمان بیماری های روانی خودت باش مرتیکه نادان انقدر هم پدر پدر نکن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
میکشه خالمو همش تهدید میکنه خونه رو میدم بچه هارو برمیدارم میرم نمیزارم رنگشونو بیینی

زنگ بزنید پلیس و کتک زدن بچه رو صورت جلسه کنید

ببرید پزشکی قانونی

بعد تزش شکایت کنید

شماها هم شاهدین اون شکایت هستید

بعد اگر خالت اقدام کنه برای طلاق، هیچ کس نمیاد حضانت اون بچه رو بده به این دیوونه

خرجشونم که نمیده

همه ی اینا باعث میشه حضانت راحت تر به خالت برسه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نهایت نهایتش زنه خیلی تلاش بکنه میتونه شوهرش رو بفرسته درمان بشه ولی بره حق و حقوق قانونیش رو بگیره ...

کجای دنیا زندگی میکنی که فرزند حق پدر روانیه؟

حیوون هم این‌قدر بی رحم و وحشی نیست با بچش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
توهم زدی ؟ خخخخ برو بابا قرصاتو بخور روانی من برعکس گفتم اتفاقا این قوانین خوبه که کشورهای اسلامی مث ...

حماقتت ذاتیه یا در راستای حماقتت تلاش میکنی؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
حماقتت ذاتیه یا در راستای حماقتت تلاش میکنی؟

جوابشو نده از پست ها و تاپیک هاش مشخصه یه پسر نوجوان احمق و هوله 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿