2777
2789
عنوان

شوهرخالم اینقدر با مشت کوبیده سر بچه بچه بالا اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 5920 بازدید | 152 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اسیب مغزی ممکنه دیده باشه خدالعنتش کنه

قلب بچه ضعیفه سوراخ داره

احمق میزنه بچه‌رو😭اینقدری گریه کردم مخم داره سوت‌میکشه نمیدونیم‌جیکار‌کنیم

لایک نکن خواهر منننن  
گناهکار و تقصیر کار خالته که داره با اون مرد زندگی میکنه و بچه هارو نجات نمی‌ده

چیکار کنه دستش به کجا بنده

خانواده شوهرش دستشون خیلی جاها بنده حتی میتونن بچه‌هارو بردارن و نزارن خالم ببینه

دلشو نداره بزاره بیاد

لایک نکن خواهر منننن  
قلب بچه ضعیفه سوراخ دارهاحمق میزنه بچه‌رو😭اینقدری گریه کردم مخم داره سوت‌میکشه نمیدونیم‌جیکار‌کنیم

قلبش رو فعلا بیخیال مشکل مغزی دعاکن مثل خونریزی مغز اتفاق نیفتاده باشه ،خالت با زندگی کردن با یه گ و ه بچه هاشو داره به کشتن میده

میکشه خالمو همش تهدید میکنه خونه رو میدم بچه هارو برمیدارم میرم نمیزارم رنگشونو بیینی

رفتم بیمارستان بلند گفتم فلج شدنتو ببینیم 

اون موقعست که بچهات تفم نمیندازن تو صورتت

لایک نکن خواهر منننن  

احمق خاله شماست که از این آدم بچه آورده اونم دوتا 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
یکی از نشونه های خونریزی مغزیهکاش بجای اینکه لباس زیر خالت رو میخریدید حامیش میشدید طلاق بگیره

خالم مگه بچه هاشو میزاره بیاد

یبار قهر‌کرد‌اومد‌۲ ماه بچه هارو ندید

لایک نکن خواهر منننن  
چیکار کنه دستش به کجا بندهخانواده شوهرش دستشون خیلی جاها بنده حتی میتونن بچه‌هارو بردارن و نزارن خال ...

مگه نمیگی حتی لباس زن و بچش و اوازم تحریرش رو شما میخری مشخصه ادم نداریه به هیچ جاهم بند نیستن این اشغالا همش لافه

بهترین زمان که خاله ات پرونده تشکیل بده و بچه ها رو از دست این زالو نجات بده

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...