همین فیلمی که تو اینستا وایرال شده اون مرد خوزستانی داره پدرشو کتک میزنه ، نصف مردم اومدن کامنت گذاشتن آی دستت بشکنه آی بمیری آدم پدرشو نمیزنه و تو حیوونی و فلان
بابا بخدا پدر و مادر بچه هارو تربیت میکنن با کاراشون با رفتارشون بهشون میفهمونن دوسش دارن ، یه عده مثل بابای من فقط تولید کردن بلدن ولاغیر
از بچگی فقط درحال کتک خوردن ازش بودیم خدا شاهده یه بار جوری بی هوا زد تو سرم از اونور هم سرم خورد به دیوار باد کرد کبود شد شانس آوردم چیزیم نشد چون مامانمم اهمیت نمیداد اتفاقا وامیستاد نگاه میکرد میگفت بزنش ادب بشه
هیچوقت یادم نمیره تحقیر هایی که جلو جمع میکرد یه بار بچه بودم یه نفر از اقوام پرسید دخترم میخوای چیکاره بشی؟ گفتم مهندس بابام جلو اون همه آدم گفت آره مهندس آشغال جمع کنی ، همه خندیدن و هیچکس نفهمید من شکستم خورد شدم
یکبار تا حالا نگفته دخترم چیزی لازم داری یا نه دخترم من پشتتم دخترم تو منو داری ، یه بار تصادف کردم زنگ زدم بهش بهم گفت خاک تو سرت بی عرضه ی بدبخت کاش تو همون تصادف میمردی چرا ماشینو خراب کردی
از اون موقع حتی اگه ببینم یه نفر داره میکشتش نمیرم جلو مگه خرم ؟ چیکار واسم کرده ؟ چه خاطره ی خوبی ازش دارم که دوسش داشته باشم؟ خواهشاً هر چی میبینید سریع نگید باباته و فلان کاش من بابا نداشتم کاش یتیم بودم اینجوری حداقل کمتر میسوختم ، اگه اونا پدر و مادرن مام بچه هاشون هستیم قرار نیست هرکاری میکنن سر خم کنیم