2777
2789

همین فیلمی که تو اینستا وایرال شده اون مرد خوزستانی داره پدرشو کتک میزنه ، نصف مردم اومدن کامنت گذاشتن آی دستت بشکنه آی بمیری آدم پدرشو نمیزنه و تو حیوونی و فلان 

بابا بخدا پدر و مادر بچه هارو تربیت میکنن با کاراشون با رفتارشون بهشون میفهمونن دوسش دارن ، یه عده مثل بابای من فقط تولید کردن بلدن ولاغیر 

از بچگی فقط درحال کتک خوردن ازش بودیم خدا شاهده یه بار جوری بی هوا زد تو سرم از اونور هم سرم خورد به دیوار باد کرد کبود شد شانس آوردم چیزیم نشد چون مامانمم اهمیت نمیداد اتفاقا وامیستاد نگاه میکرد میگفت بزنش ادب بشه 

هیچوقت یادم نمیره تحقیر هایی که جلو جمع می‌کرد یه بار بچه بودم یه نفر از اقوام پرسید دخترم میخوای چیکاره بشی؟ گفتم مهندس بابام جلو اون همه آدم گفت آره مهندس آشغال جمع کنی ، همه خندیدن و هیچکس نفهمید من شکستم خورد شدم 

یکبار تا حالا نگفته دخترم چیزی لازم داری یا نه دخترم من پشتتم دخترم تو منو داری ، یه بار تصادف کردم زنگ زدم بهش بهم گفت خاک تو سرت بی عرضه ی بدبخت کاش تو همون تصادف میمردی چرا ماشینو خراب کردی 

از اون موقع حتی اگه ببینم یه نفر داره میکشتش نمیرم جلو مگه خرم ؟ چیکار واسم کرده ؟ چه خاطره ی خوبی ازش دارم که دوسش داشته باشم؟ خواهشاً هر چی می‌بینید سریع نگید باباته و فلان کاش من بابا نداشتم کاش یتیم بودم اینجوری حداقل کمتر میسوختم ، اگه اونا پدر و مادرن مام بچه هاشون هستیم قرار نیست هرکاری میکنن سر خم کنیم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

نه تنها پدر و مادر ها قدیسه نیستن اکثرا عوضی و مریض روانی هستن و انتقام همه چیو از بچه میگیرن 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جور پدری هست که جلو جمع نسبت به دخترش این حرف رو میزنه

اگه پدرم اینو به من میگفت خیالی نیست اما به دخترش اصلا قابل قبول نیست

پدر و مادر باید از جون مایه بزارن برا بچه هاشون نه اینکه با حرفاشون توسری بزنن

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

بابای ما هم خیلی آدم آشغالی هست خیانت کار ، عوضی ، 

حیله گر ، مردم آزار هر چی بگی هست

یه کاری می کرد فامیل هامون به ما اذیت کنن

فامیل هامون میومدن خونه ی ما وسایل های ما رو خراب می کردن

پسرداییم میومد اسباب بازی های من رو می شکست کتاب های من رو از کمد برمی داشت بهم می ریخت 

به من خیلی اذیت کردن یه بار جوجه من رو پسرداییم زیر پا لهش کرد 

قرآن رو برمی داشت از رو طاقچه پاره می کرد به پسرداییم می گفتیم به قرآن دست نزن گناه داره داییم می گفت پولش رو میدم