2777
2789
من دخترم ۲سال زد ،خداروشکر تا الان که مشکلی نداشته،قدش هم حداقل ۱۰سانت از اونیکه قرار بود بشه،بیشتر ...

چه آزمایشی میداد گلم؟ شبی چند کلیک؟ چه آمپولی میزد؟ قدش چه قدر بود وچقدر شد؟ وچندسالشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم ۲سال زد ،خداروشکر تا الان که مشکلی نداشته،قدش هم حداقل ۱۰سانت از اونیکه قرار بود بشه،بیشتر ...

عزیزم میشه یکم کاملتر توضیح بدید؟

یعنی قدش کوتاه بوده؟

یا ن نرمال بوده و خودتون دوس داشتید بلندتر بشه؟

چندسالگی شروع ب آمپول کرد؟ دوسال هرروز آمپول زد یعنی؟ 

این آمپولها عوارض دارن. بعضیا میگن دکتر غدد تجویز کرده، خب بله. شما رفتی پیشش قد بچت بلند شه و اونم کاری میکنه که قدش بلند شه، و شما راضی باشی از عملکردش. پیش چهارنفر دیگه تعریفش و کنی، اونم تعداد مراجعه کننده هاش بیشتر و بیشتر شه. دیگه با عوارضش کاری نداره...آینده رم کی دیده؟؟؟ تا ده سال دیگه که بخواد عوارضش بروز کنه، اسم این دکترهم یادت رفته

البته دوراز جون همه ی بچه ها. اینارو گفتم که مراقب باشید. سعی کنید با تغذیه مناسب و خواب سروقت و یه سری مکمل ها، قد بچتون رشد کنه. نه با آمپولهای هورمونی

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

چه آزمایشی میداد گلم؟ شبی چند کلیک؟ چه آمپولی میزد؟ قدش چه قدر بود وچقدر شد؟ وچندسالشه

برای چکاب، آزمایشات روتین خون ،آخریا فک کنم ۲۴کلیک بود.آمپول سیناتروپین،قدش زیر ۱۵۰ بود،۱۶۰شد.دکتر گفت اگه نزنه به زور ۱۵۰بشه.من که راضی بودم،نگران نباش وقتی دکتر تجویز کرده،مشکلی نداره.

عزیزم میشه یکم کاملتر توضیح بدید؟یعنی قدش کوتاه بوده؟یا ن نرمال بوده و خودتون دوس داشتید بلندتر بشه؟ ...

نرمال باشه که دکتر تجویز نمیکنه،تازه اگه بخواید آزاد بزنید قیمتش بالاست،بیمه هم بعد کلی آزمایش و مدرک پزشکی تایید میکنه

نرمال باشه که دکتر تجویز نمیکنه،تازه اگه بخواید آزاد بزنید قیمتش بالاست،بیمه هم بعد کلی آزمایش و مدر ...

درست میگید بعد آزمایش بهس آمپول داد وبیمه باید تایید کنه