2777
2789
عجیب ندیدم

من عاشق شدم ۱۰ سال پیش عاشق ی مرد خیلی خوب عین فرشته ندیده نشناخته خدا عشق عجیبی تو قلبم گذاشت همون شب حس کردم اتفاق خیلی بزرگی میخواد توزندگی من بیفته و واقعن زندگی من دست خوش کلی تغییر شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق شدم ۱۰ سال پیش عاشق ی مرد خیلی خوب عین فرشته ندیده نشناخته خدا عشق عجیبی تو قلبم گذاشت همون ...

آخرش شیرین بود ؟!

سلام     https://eitaa.com/joinchat/3802202312Ce18ec4b8d2 لینک گروه پاسخگویی به احکام بانوان و شبهات . دستتون بذارید تا لینک آبی بشه .

چندروز پیش رفتم آرایشگاه موهام هایلایت کنم

گفتم این سه بار حامله میشم اما بچه هام به ثمر نمیرسن

خانوم گفت من شوهرم کلا عقیم بوده،هزار جا دکتر رفتیم

تهش هیچ

درنهایت گفت از طریق یه آشنا یه نوزاد دختر رو که مادرش قصد مهاجرت داشت به فرزندی گرفتیم،به زور رشوه به اسم خودمون براش شناسنامه گرفتیم

اما وقتی بچه ۳ سالش شد

شوهرم شروع به خیانت کرد،درنهایت وقتی ۸ سالش بود منو طلاق داد حتی باعث شد از محل کارم اخراج بشم

الانم بچه پیش خودم و اون زن گرفت و داره خرج دختر وداماد زنشم میده،اما فقط ماهی یه تومن

به این دختر میده،تازه پیشم گریه هم کرد

خیلی داستانش غمگین بود،خیلی برام آموزنده بود

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

آخرش شیرین بود ؟!

اولش خیلی شیرین و واقعن قشنگ‌ولی اخرش هنوز ک هنوزه درد رنجه اون مرد ب من هیچوقت خیانت نکرد واقعنم دوستم داشت اصلا اولین بار ک دیدمش دور تا دورش هاله نورانی دیدم بس ک خوب پاک بود چشماش برق پاکی عشق داشت

چندروز پیش رفتم آرایشگاه موهام هایلایت کنمگفتم این سه بار حامله میشم اما بچه هام به ثمر نمیرسنخانوم ...

چه عجیب اون که قصد مهاجرت داره پولداره چه جوری بچش داده رفته

وطنم همیشه به شادی و پیشرفت باشی