2777
2789
عنوان

خانومای متاهل یه لحظه بیاین

324 بازدید | 35 پست

راز موفقیت تون رو بگین، چیکار میکنین شوهرا انقد از خود گذشتگی میکنن؟!!!!!

اینو من از زبان خانم خا نمیگم که بگید کلاس میذارن و الکی میگن اینو از زبان همکار های آقا میگم خوب دقت کنید

.

دوتا همکار آقا داریم میمیره واسه خانومش ، سرکار نمیره 

بخدا قسم آقا کفشش پارس بچه ها مسخرش میکنن با چسب قطره ای کف کفش و چسبونده ، میاد سرکار لباس گرم نداره بپوشه 

.

بعد میگه رفتم واسه خانومم پالتو خریدم ۴ تومن این شهر غریبه نه مهمونی میره نه جایی همش خونس، به خانمم قول دادم خرید کنم (توجه کنید این فقط یه نمونه است زیاده این موارد)

.

بعد شوه من چن ماهه قراره یه کتونی بخره ، چن بار پام پیچ خورده با این کتونیم چون لژ داره 

.

خداییش اینا چیکار میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنسرمن اینجوریه ومن واقعا کار خاصی نمیکنم ب مرد بستگی داره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

مامانم یه نمونس

مامان بزای کوچکترین خطای بابام دعوا راه میندازه و کلا خریدش کم بشه پولش کم بشه دعوا میکنه قهر میکنه 

من فکر میکرذم چقدر مامانم رفتارش بده اما بعدا دیدم عالیههههه و موفقه

کار خاصی نمیکنن فقط مرد عاشقه

البته یه عشق یک طرفه

اگه دوطرفه بود خانوم نمیذاشت شوهرش انقدر بد بگرده

من اصلا شخصیتم میاد پایین شوهرم همچین کفش و لباسی تنش باشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯