2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اه. كثافت اشغالو باش. از كجا پيداش كردي همچين لجني رو؟!🤢

از شانس بدم تو کربلا😂😂

البته همشهریه

چند روزه جدا شدیم از هم درکل خواستم خیالم راحت شه که ازدواج باهاش بدبختم میکرد

از شانس بدم تو کربلا😂😂البته همشهریهچند روزه جدا شدیم از هم درکل خواستم خیالم راحت شه که ازدواج باه ...

خدا بهت رحم كرده. 

ارزشت بيشتر از اين حرفاس كه بخوايي با همچين ادمايي بري زير يك سقف

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خدا بهت رحم كرده. ارزشت بيشتر از اين حرفاس كه بخوايي با همچين ادمايي بري زير يك سقف

اره بخدا چند روز داشتم دیوونه میشدم چون واقعا عاشقش بودم ولی حالا میفهمم هیچ عشقی به عشق خدا و امام زمان نمیشه

جالبش اینجاست که من گول ظاهر مذهبی این ادمو خوردم اما اصلا شبیه ظاهرش نبود و داشت منو کامل از خدا دور میکرد و به سمت گناهای خیلی بد میکشوند

انگار خدا کمکم کرد باز برگردم 

چرا باید پشیمون باشه خب ؟ اگر چنین ذهنیتی داره باهاش ادامه نده بعدا اذیت میشی راستی ...چاخان نزده ؟ ...

نه ادامه ندادم جالب اینجاست اون منو ترک کرد با اینکه از هر لحاظ ازش بالاتر بودم پولم ازم میگرفت

نمیدونم والا ولی خیلی با افتخار میگفت همچین کارایی کردم

نه ادامه ندادم جالب اینجاست اون منو ترک کرد با اینکه از هر لحاظ ازش بالاتر بودم پولم ازم میگرفتنمیدو ...

اگر واقعا کرده بود نمیگفت 

قپی میومده به نظرم 

ایشالا هر چی صلاحته پیش بیاد