پرونده هایی ک ب من ارجاع میشه . علاوه بر کار خودم ، درست یا غلط بودن کار همکار قبلی رو هم بررسی کلی میکنم . اگه اشتباه همکارم ضرری برای صاحب پرونده داشته باشع ب همکار میگم درستش منه .من حسابدارم حتی مبلغی ک تعیین میشه برای شخص ک پرداخت کنه وقتی ببینم طرف فقیره دلم میسوزه راهنمایی میکنم ک چطوری مبلغ رو کم کنه مثلا طرف باید ۱۳ میلیون میداد من پرونده شو ببرسی کردم با همکارا صحبت کردم رسوندم ب یه تومن .هم اشتباه کرده بود همکارم . هم یه تخفیف از طریق یه تبصره قانون هست اونو یاداوری کردم همکار اعمال کنه . ولی همکارم وقتی دید من متوجه اشتباهش شدم زیر بار نرفت و میگفت نه درسته . با اینکه میدونست اشتباه کرده ولی برای اینکه خودش ب زحمت نیفته و رییس متوجه اشتباه اون نشه حاضر نبود قبول کنه اصلاح کنه یعنی ضرر مالی طرفو ب خودش ترجیح میداد ! یعنی طرف ب خاطر خودخولهی اون باید چند میلیون بیشتر بده ! همین همکارم هیچ زحمتی نکشیده برای استخدام . با سهمیه بدون ازمون اومده . خیلی ظلمه کارش . اصلا دلشنمیسوزه
خیلی دلم میسوزه . من ک دارم انصراف میدم ولی اینا خیلی بی وجدانن . زیر اب منم میزنن ب دروغ بدگوییمو میکنن تا بی اعتبارم کنن . همشون با همن . من فقط با ازمون اومده بودم با کلی زحمت . الانم دارم انصراف میدم