2777
2789
عنوان

کاری که بشه تو خونه انجام بدم پول دربیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیده سر ماه چند بار بهش گفتم . میشه درمورد آنلاین شاپ توضیح بدی چه جنسی بیارم که فروش بره

ببین آنلاین شاپ دیگه مثل قدیم نیست رقابت سخت شده تو باید خیلی فعال باشی،خیلی ایده داشته باشی کیفیت عکسو فیلمت بالا باشه بازدید پیج بره بالا الان من خودم گلسرو اکسسوری میفروشم گوشواره دستبند بند عینک همشم خودم درست میکنم... 

دوستم پیج لوازم آرایش داره چیزای خاص و بانمک میاره راضیه میگه فروشم بد نیست

چند روز پیش یکی تاپیک زد گفت سبزی میخرم پاک میکنم بسته بندی میکنم میفروشم به سوپرمارکتا و فروشگاها 

ببین کار زیاده فقط باید اراده کنی 

من اگه بدونی چقد رفتم مغازها بوتیکا چقد رو زدم غرورو گذاشتم کنار تا تونستم سفارش بگیرم

ببین آنلاین شاپ دیگه مثل قدیم نیست رقابت سخت شده تو باید خیلی فعال باشی،خیلی ایده داشته باشی کیفیت ع ...

سلام عزیزم 

میشه منم راهنمایی کنی مثلا تو اینستا یا دیوار تبلیغ کردم جنسم فروخته شد ، با پیک اسنپ به دستش برسونم امکان داره از شهرهای دیگه هم مردم ازم بخرن ؟ 

چجوری بدست اونا برسونم؟

یک لطفی میکنی از دوستت در مورد تجربه فروش لوازم آرایش تو فضای مجازی بپرسی منم راهنمایی کنی ، خدا خیرت بده🙏

چجوری فروش بالا بره؟

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
سلام عزیزم میشه منم راهنمایی کنی مثلا تو اینستا یا دیوار تبلیغ کردم جنسم فروخته شد ، با پیک اسنپ به ...

سلام قشنگم.... 

ببین مردم زورشون میاد پول پست بدن مثلا پول پست ۸۰ تومن میشه ۳۰تومن بکش رو جنس پول پستو ۵۰بگیر مردم راحتتر قبول میکنن جعبه یا پاکتی که میخوای جنسو بزاری توش ارسال کنی از اداره پست نخر گرونترِ 

یسری پیجا هستن خیلی قیمت مناسبتر میفروشن پاکتای پستیو 

دیگه جونم برات بگه قدم اول پیج زدن یه گوشیه خوب میخواد که عکسات با کیفیت بشه با هوش مصنوعیم میشه عکسای خوبی گرفت ولی مردم اعتماد نمیکنن چون واقعا عکسا خیلی بی عیبو ایراد میشن من امتحان کردم عکس گلسرمو دادم هوش مصنوعی خیلییییی عکسو رویایی و تمیز کرد درحالی که گلسر من تو واقعیت اصلا اونحوری نبود وقتی عکس با هوش مصنوعی میزاری طرف سفارش میده کار میرسه دستش شوکه میشه چون اونی که تو عکس دیده بود نیست،و شما مشتریو از دست میدی 

ولی وقتی خودت عکاسی کنی ملت راحتتر اعتماد میکنن... 

الان همه دنبال کارای پینترستی و فانتزی هستن،باید لوازم آرایش گوگولیو خاص بیاری باید کارت متمایز از بقیه پیجا باشه تا بتونی رشد کنی ایده،ایده خیلی مهمه لُپ کلام باید اینستارو بلد باشی... 

ولی باهمه اینا تلاش کنی،کم نیاری،سختیو بجون بخری پیشرفت میکنی خداهم هواتو داره،ناامید نشو

سلام قشنگم.... ببین مردم زورشون میاد پول پست بدن مثلا پول پست ۸۰ تومن میشه ۳۰تومن بکش رو جنس پول پست ...

مرسی برا توضیحاتت

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊