2777
2789
عنوان

بعضی کرم پودرا واقعا بد بو هستن

66 بازدید | 12 پست

دیدین بعضی کرم پودرا بوی پلاستیک میدن چند بار گرفتم اینجوری بودن با اینکه تاریخ هم داشتن ولی دیروز از مترو دست فروش گرفتم عالیه بوش 

دوستم میگه کرم پودر بو نداره کلا نه خوب نه بد

الان میگن داری تبلیغ دستفروش مترو رو میکنی 😂

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

کرم پودرهای بد بو بهتر بودن برا من بشخصه 😂

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن راسته حرفت من یه کرم داشتم از بوی گند عرق بدتر بود انداختمش

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بله بو بد نباید بده ولی اینم توجه کنید گاها این فرمولاسیون خوش بویی که تو لوازم ارایش ارزون قیمت یا حالا با قیمت متوسط ولی با فرند نا معتبر هستن بخاطر استاندارد نبودن میتونن خطرناک باشن . نمیگم بد دل بشی خودم خیلی شده از مترو خرید کنم و راضی باشم ولی اگر کسی پوستش حساس باشه اون رایحه خودش میتونه از عوامل حساسیت باشه

بله بو بد نباید بده ولی اینم توجه کنید گاها این فرمولاسیون خوش بویی که تو لوازم ارایش ارزون قیمت یا ...

اع پوستم حساسه ولی گرون خرید تقریبا یعنی با مغازه های معمولی برابر بود قیمتش 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بد دل نشو بهش ولی خلاصه یکی دو بار که استفاده کردید خودش رو نشون میده جای نگرانی نیست عزیز مبارکتم ب ...

ممنون مهربونم💓

گابرینی برای من اصلا خوب نبود شبیه بتونه بودیه بار زدم دیگه استفاده نکردمواسه پوست های چرب خوبهکرم ه ...

منم پوستم چربه

هنوز استفاده نکردمش ولی