2777
2789
عنوان

شما جای من باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 44 پست
هرکاری فکر میکنی درسته انجام بده

میترسم مادرشوهرم منو تو بازی روانی بذاره شوهرمو بر علیه ام کنه از یه ورم اصلا مایل نیستم حرف اونا بشه چندین بار فقط بخاطر شوهرم گذشت کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه فیلم 3.4 ثانیه ای وقتی خابه بفرسهرموقع هم گفت فیلم بگو باشه ولی وایسا بچه که خاب بود چندثانیه ای ...

خوب اگر بفرستم بعدا هم دوباره میخواد به کل خاندانش میخواد نشون بده بعد ۷ ماه هی میگه

اره آدمو تحت فشار میذاره دیشب شوهرم میخواست بفرست گفتم راضی نیستم شوهرم قیافه اش رفت تو هم دوست ندار ...

شوهرتو بزار بفرسته سیاست داشته باش ولی یه وقتایی که شوهرت خونه نبود و مادرش زنگت زد بگو نوزادو معمولا میان میبینن نه با تماس تصویری. و حسابی تیکه بنداز بهش 

میترسم مادرشوهرم منو تو بازی روانی بذاره شوهرمو بر علیه ام کنه از یه ورم اصلا مایل نیستم حرف اونا بش ...

غلط کرده که شوهر تو برعلیه‌ات کنه مگه الکیه 

تو با شوهرت مشورت کن تو این مورد هم یه راه‌حلی با همسرت پیدا کن 

شوهرتو بزار بفرسته سیاست داشته باش ولی یه وقتایی که شوهرت خونه نبود و مادرش زنگت زد بگو نوزادو معمول ...

اره فکر خوبیه با سیاست باشم توی چیزای دیگه عروس رو حساب نمیکنن اصلا و ابدا 

خوب اگر بفرستم بعدا هم دوباره میخواد به کل خاندانش میخواد نشون بده بعد ۷ ماه هی میگه

هررر موقع گفت بفرس ولی زمانی که بچه خابه و فیلم چندثانیه ای.... 

اینجوری بعدها اون نمیتونه بگه فیلم نفرستاد 

اگه گفت خابه همه اش بگو شما که ندیدین از کجا میدونید 🤣

بعدها هم همین فیلم چن ثانیه ای رو پتک کن بکوب تو سرش.... بگو هرکی دیگه جای من میبود نیومده بودین دیدن بچه اش فیلم که سهله عکسم نمیداد

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

اره فکر خوبیه با سیاست باشم توی چیزای دیگه عروس رو حساب نمیکنن اصلا و ابدا

ففط با این ادم با سیاسیت رفتار کن چون اون داره کار عادیشو میکنه ولی تو و شوهرت میوفتین به جون هم

هررر موقع گفت بفرس ولی زمانی که بچه خابه و فیلم چندثانیه ای.... اینجوری بعدها اون نمیتونه بگه فیلم ن ...

کآش اره اونموقع می‌فرستادم که گفته بود الان دیگه بمن نمیگه به شوهرم هی میگه خیلی جالبه اونا بمن تیکه میندازن دختر خاله اش زنگ زده میگه پسر من کوچیک بود هی میگفت فیلم بده الان خودت نمیدی منم لال جواب ندادم

ففط با این ادم با سیاسیت رفتار کن چون اون داره کار عادیشو میکنه ولی تو و شوهرت میوفتین به جون هم

اره از دیشب خون داره خونمو میخوره شوهرم دیشب میگه تو نمیذاری من هم صاحب بچه هستن و فلان 

امشب بیاد باهاش حرف میزنم 

کآش اره اونموقع می‌فرستادم که گفته بود الان دیگه بمن نمیگه به شوهرم هی میگه خیلی جالبه اونا بمن تیکه ...

میگفتی عزززیزززم بچه من با بچه شما فرق داره اینو ماشاالله زود چشش میزنن

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮