2777
2789

چی میشه که زنو شوهرا تو سنین پایین خوبن باهم ولی سنین بالا کلا جدا میشن از هم

ممکنه یسریا جا خوابشونم عوض شه یسریاام عوض نمیشه اما اخلاقشون بد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلات حل نشده که عین کوه روی هم جمع شدن

خاطراتی که بدیهاش زیادتر شده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بنظرت ربطی به نداشتن رابطه و پیوند جنسی و عاطفی نداره؟دوستم میگفت دلیلش اینه

اره اینم میشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اره اینم میشه

دخترخالم از روز جمعه قهر اومده خونمون 

کسیم نمیدونه البته

میگه مامانم رفتارش مثل سگ میشه

با اینکه وضع مالیشون هم بد نیست دوتا خونه و حقوقشونم میدونم بالاست اما میگه رفتار مادرم پرخاشگرانه‌س گفتم شاید دلیلش ناتوانیه‌بابات باشه من اینو خیلی قبلا شنیده بودم و دیده بودم تو اینستا

هیجان جوانی فروکش می‌کنه و واقعیت همدیگرو میبینن

بعضیا برای هم تکراری میشن و به جای نقش معشوق حکم یه همخونه رو برای هم پیدا میکنن

مثلاً خانما غرق رفتار مادرانه میشن و آقایون هم غرق حمایت از خانواده.اینجوری احساس میکنن دیگه به فکر خودشون نیستن و ازهم دلسرد میشن.

خیلیا هم از اول سیاست درستی نداشتن و چندسال بعد تازه متوجه میشن چه کوهی از مشکلات رو برای خودشون ساختن که فقط میشه با فرار ازش نجات پیدا کرد

مگه نمیگم مردا تا‌ اخرای پیری هم باز لشتیاق رابطه و اینا دارنچرا مثل ایام‌جوونی پیگیر نمیشن یا تلاش ...

خوب گفتم که عاشق نیستن ، یعنی همو دوست ندارن ،سمت همدیگه نمی رن

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

خوب گفتم که عاشق نیستن ، یعنی همو دوست ندارن ،سمت همدیگه نمی رن

ولی چرا مرده بخاطر نیازشم که شده نمیره نزدیگ شه؟

بلاخره همه میدونیم مردا انقدر به این نیاز اهنیت میدن که کلی دروغ میگن

ولی چرا مرده بخاطر نیازشم که شده نمیره نزدیگ شه؟بلاخره همه میدونیم مردا انقدر به این نیاز اهنیت میدن ...

شاید دیگه توان نداره 

شاید هم یکی رو زیر سر داره

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

شاید دیگه توان نداره شاید هم یکی رو زیر سر داره

نه بابا مرده ادم مذهبی و خوبیه خیلیی

همه دوستش دارن

اما ضعیفه خودمم گفتم به دخترخالم بابات ضعیفه و پبره شاید رابطه ندارن مامانت هنوز جوونه برا همین اینجور میکنه