2777
2789
عنوان

مامانا به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 38 پست
تو رو خدا اذیتش نکن استرسو اضطراب براش میمونه بخاطر اضطراب شب ادراری میگیره باید تا ۷ ۸ سالگی هر شب ...

خیلی تحت فشارم😢

کارما💫    اولی https://s6.uupload.ir/files/99bf32076eb2c0d8482d179a8acd018c_cdk0.jpg.         دومی https://s6.uupload.ir/files/0a475bc926fc723daef972a660c74f91_37ym.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نر خر بی پدر حالیش نیس مدام دعوا میکنه باهام میگه عرضه نداری از پوشک بگیری

تو باهاش دعوا کن دست از مقایسه برداره براش توضیح بده بچه چچه آسیبی میبینه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
خیلی تحت فشارم😢

ببخشید ولی شوهرت اگه عرضه داره خودش بره بچه رو از پوشک بگیبره اگرم بلد نیست وایسه یه گوشه زن که  بلده و مهارت داره میدونه کی وقتشه اینجوری به بچه اسیب می رسه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

عزیزم عوارض زود از پوشک گرفتن سرچ کن و نشون همسرت بده 

بچه دچار اضطراب میشه و حتی ممکنه شب ادراری بگیره و...

منم خیلی حرف میزدن اطرافیان 

خیلی مسخره کردن 

و خیلی خیلی با حرفاشون ازار میرسوندن 

ولی توجه نمیکردم 

دقیقا ۳ سالگی از پوشک گرفتم 

اونم در عرض دوروز ،راحت هم جیش هم پی پی میرفتن دیگه دستشویی

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

چون دیدگاه شوهرت احمقانه ست ...تو باید بچه طفلی رو تحت فشار بزاری؟؟؟؟..

از حالا واسه این چیزا نتونی از بچت دفاع کنی ،وای ب حال اینده اش .

دلم برا بچت سوخت با این پدر مادر بی درکی ک داره.

والا من دخترم ۲سال و دوماهشه هنوز پوشکه ...چون میدونم تا یکی دوماه دیگه آمادگیشو پیدا میکنه ،الان دارم اموزش های اولیه رو میدم ،ب هیچ وجه تحت فشار نمیذارمش،دختر اولیمم همینکارو کردم 

نر خر بی پدر حالیش نیس مدام دعوا میکنه باهام میگه عرضه نداری از پوشک بگیری

بذار بگه باهاش بحث نکن بگو عرضه ندارم هنوز نمیتونم بگیرمش از پوشک

پسر من یه بار دو سال و نیم اینا بود تلاش کردم دیدم همکاری نداره گذاشتم دو سال و نه ماهگی گرفتم، خیلی راحت تو یه روز یاد گرفت هیچ جارم خیس نکرد نه اعصاب خودمو خورد کردم نه به بچه فشار آوردم 

تا اون موقع شوهرم مغزمو میخوره

شوهرتو بردار ببر روانشناس براش بگه چه موقع وقت مناسبیه 

بگو بزن گوگل اصلا سرچ کنه ببینه زمان مناسبش کِیِه

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

الان خیلیی زوده عزیزم دختر منم یک سالشه الان اصلا امادگی نداره 

من پسرمو دو سال و نیمش بود گرفتم چون کامل اماده بود 

بچه استرس میگیره 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
خیلی تحت فشارم😢

بخدا میفهممت شوهر احمق منم پسرمو با پسر خواهرش مقایسه میکرد همیشه روانمو بهم ریخته بود بچم کلی آسیب دیده سر کارای باباش مدام بحث داشتیم باهم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
بذار بگه باهاش بحث نکن بگو عرضه ندارم هنوز نمیتونم بگیرمش از پوشک پسر من یه بار دو سال و نیم اینا بو ...

اینم بگم من حتی مامان خودمم غر میزد که بگیر از پوشک ولی من کار خودمو کردم