2777
2789
عنوان

دنیای اجباری

42 بازدید | 3 پست

هر رنج و مصیبتی که در زمین (از قحطی و آفت و فقر و ستم) یا در نفس خویش (چون ترس و غم و درد و الم) به شما رسد همه در کتاب (لوح محفوظ ما) پیش از آنکه همه را (در دنیا) ایجاد کنیم ثبت است و البته این کار بر خدا آسان است

آیه ۲۲ سوره حدید 

اصلاً منطقی نیست اینجوری من هیچ چیز زندگیمو نمی‌تونم خودم تعیین کنم

انگار که داخل یه بازی ویدیویی هم که یه سری داستان از قبل نوشته شده است چه بخوام چه نخوام داخل اون باتلاق یا داخل اون ماجرا می‌افتم

حالا مثلاً وسط این بازی ویدیویی ازم می‌پرسن می‌خوای چپ بری یا راست مثلاً من میگم می‌خوام چپ برم بعد دوباره یه سری اتفاقات دیگه که مربوط به سمت چپ هست برام میفته اتفاقاتی که همش از قبل تعیین شده

شما نقش اول داستان رو داری . تو حوادث دخیل نیستی ولی تو رفتار خودت مختاری

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

در عالم زر خودت زندگیتو انتخاب کردی چون دیدی رشدت تو این مدل زندگیه ولی وقتی اومدیم تو این دنیا همه چیزو فراموش میکنیم ، در ضمن دعا کردن مقدرات حتمی رو تغییر میده 

و تمام زندگیمون بستگی به انتخاب های خود ما داره 

شما اطلاعاتت بسیار کمه در این زمینه یا زیادش کن یا تو فکرهای فلسفی نرو اصلا 

نمیشه تفکر کرد بدون جستوجو 

حسبی الله ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی جالبیش اینجاست که برای هر انتخاب درستمون کلی پاداش هست و برای هر ضربه و ضرری که برای کسی میرسونیم یه عذاب.اما وقتی میفهمی ارامش مطلق رو وقتی داری که تسلیم رضای پروردگارت بشی خیلی شیرینه،فقط صبره که میتونه این شیرینی رو بهت بچشونه