2777
2789
عنوان

بابت شیر ندادنم به نوزادم بهم عذاب اجدان میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 37 پست

حالا تازه اولشه متاسفانه اطرافیان به همه چی کار دارن درحالیکه اطلاع کامل و درستی از شرایط شما ندارن. کلا یه گوشتو بکن در اون یکیو دروازه کار خودتو بکن. اگه شیر خودتو بدوشی بدی خب خیلی بهتره. من سرسینه ام کوچیک بود بچم نمیتونست بگیره تااااازه یک ماه و نیمش بود بالاخره یاد گرفت! تا اون موقع باید گرسنه می موند؟ من کمکی هم بهش میدادم. از پنج ماهگی هم دیگه سینه نگرفت که نگرفت و کلا شیرخشکی شد. خیلی هم رشدش روی نمودار خودش خوب بود و تا 8 سالگی هم آنتی بیوتیک نگرفت!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

بچه روز های اول رو تا ۲۰۰ گرم کم میکنه اگه فکش ضعیفه و زیاد نمیتونه مک بزنه اول شیرت رویکم بدوش سفتی سینت کم بشه بعد بزار دهنش که نرم باشه و وقتی خوابید لازم نیست بیدارش کنی تو همون خواب بزن به لپش هی خودش میخوره و ادامه بده همینجوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرت رو بدوش بریز تو شیشه یا با سرنگ بخوره سیر شه

روزی یکبار هم شیر خشک برای تقویتش 

سینه هم بذار دهنش تا یاد بگیره 

دوماهگی دیگه اوکی میشه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
کاره اشتباه اشتباست!تشخیص دخالت از حمایت مثله یک مو باریکههرحرفی دخالت نیست اینکه یه نفر درست راهنما ...

چه لزومی داره حتمااا شیر خودت رو بدی به بچه 

چون دور بر من معمولا بخاطر فرم سینه شون شیر خشک میدن بچه هم سالم و سلامت

چه اشکالی داره واقعا میگم

هردوتاشو بده..شیشه چون خوردنش راحته وبیشتر شیرمیاد  بچه عادت میکنه ودیگه سینه مادر رونمیگیره. ولی حیفه شما که شیرت زیاده بهش شیرخودتو ندی..هردوتاشو بده که عادت کنه..هرچندکم بخوره

پارسا پسرمامان😍
کم میخوره شیر خودمو انگار طعم شیر خشکو دوس داره

مهم نیست همین کم هم براش خوبه ولی باید از رابط سینه اول استفاده می‌کردید ولی هر چی بشه و هر طور بشه بچه بزرگ میشه شما هم به اندازه ‌کافی سختی و زجر کشیدین خدا هم می‌دونه ولی اطرافیان هر کاری کنید نهایت از روی دلسوزی یا بدی یه چی میگن براتون مهم نباشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
چه لزومی داره حتمااا شیر خودت رو بدی به بچه چون دور بر من معمولا بخاطر فرم سینه شون شیر خشک میدن بچه ...

فرم پستان بعده بارداری کلا دیگه بهم میریزه و‌مثل قبل نمیشه

با شیردهی هم مقدار کمی تغییر میکنه

به نظرت فرقی نداره به بچت اب پرتقال طبیعی بدی یا مصنوعی؟

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
فرم پستان بعده بارداری کلا دیگه بهم میریزه و‌مثل قبل نمیشهبا شیردهی هم مقدار کمی تغییر میکنهبه نظرت ...

من دوتا زایمان داشتم سینه هام کوچیک ترین تغییری نکردن ب اولی شیر خودمو دادم دومی شیر خشکیه

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁

فرم پستان بعده بارداری کلا دیگه بهم میریزه و‌مثل قبل نمیشهبا شیردهی هم مقدار کمی تغییر میکنهبه نظرت ...

ازون مثالها بودا

توی شیر خشک کلی ویتامین هست که ممکنه مادر با غذای روزانه نتونه به بچه انتقال بده

بیشتر شیر خشکی ها نوزادی بسیار تپلی دارن

من دوتا زایمان داشتم سینه هام کوچیک ترین تغییری نکردن ب اولی شیر خودمو دادم دومی شیر خشکیه

مگه میشه شیرخودتونو بدید ولی هیچ تغییری نکنه!؟

شما جز موارد انگشت شمارید

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌