2777
2789
چون بیشتر مشکلاتشونو‌میگن اگر کسی بخواد تعریف کنه میگن‌پز میدی.معمولا دیدم چند نفر تعریف کردن ولی بق ...

مثلا میگی شوهرم وفاداره ، بهش مطمئنم اهل اینکارا نیست

میگن اون چقدر حرفه ایه که تو تاحالا نفهمیدی 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شادی هاشون و با اشتراک نمیذارن در عوض برو اینستا همه خوشبختن چون اکثرا فقط شادی هاشون میذارن اینجا کسی از شادی حرف بزنه هیچکس باور نمیکنه مثلا یه بار یه خانم عکس خونش و گذاشت هیچکس باوز نمیکرد مدام میگفتن فلان جا وایسا عکس بده 

چون اگه از همسرت تعریف کنی بهت حمله میشه که میخوای پز زندگیتو بدی دل بقیه رو بسوزونی پس فقط قشری که ...

دقیقا من یه دوتا تاپیک دارم در مورد همسرم که خداروشکر عالی یکی دونفر فقط  آمدن  همین حرفا رو زدن 

در لحظه تاپیک میزنن اکثرا .یا واقعا بدن جاییو واسه درد دل ندارن میان اینجا .من خداروشکر راضیم از همسرم 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

شاید تو ظاهر

حفظ ظاهر خوبم سخته

کسیکه خونه خوب،ماشین خوب،شغل خوب،درآمد بالا داره از نظر من زندگی خوبی داره

حالا در کنار اینا اخلاقم داشته باشه،خانواده دوست باشه دیگه عالیه،خیلی خوشبخته

من عاااشق زمستونم❤️
من از شوهرم راضیم ولی کلا زندگی متاهلی خیلی مسیولیت و گذشت دو طرفه میخواد

ان شالله ب سلامتی زایمان کنی عزیزم 

جالب شد برام بدونم دختر شد یا پسر

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

ان شالله ب سلامتی زایمان کنی عزیزم جالب شد برام بدونم دختر شد یا پسر

قربونت عزیزم سلامت باشی پسره 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

مامانت چرا؟

مامان شما چرا

حیف زاییدن و حیف اسمت

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

۱-اونای ک زندکی خوب دارن در این سایت جایی ندارند.

۲- اغلب زندکیوت اونقدر بد نیست وگرنه ر به ر به تمیکن نمیکردن به اقا ، فقط ژن ایرانی دارند دیگه باید بدبختی‌شون رو و انرژی منفی رو بدن به بقیه شی برن بغل شوشو بخوابن

۳-اونایی ک زندکی بد و شوهر بد دارند بری تاپیک شخم بزنی

میبینی مقصر خود طرفه، یا یک مرد هیچی ندار ازدوتج کرده

از روز اول یارو بد بوده..ولی خانمی ترجیح دادخ قدرت باروری رو به رخ فایمل بکشه به جای درست کردت زندکیش.

۳-خانم تحصیل کرده و شاغل و مستقل نیستن..چون بدترین مرد هم میدونخ این زن به حقوق خودش اشناست

کافیه پا کج بزارم 

💕