2777
2789
عنوان

حوصلمممم😭😭😭

162 بازدید | 6 پست

ی بازی خوب بگین دان کنم با گوشی بازی کنم

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Candy crush

کدومش ؟

کندی کرش چن تا هس

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕
کدومش ؟ کندی کرش چن تا هس

Candy crush saga من مرحله 280 ام، خودت ببین کدوم مدل بازیشو بیشتر دوس داری همونو دان کن

اطرافمان مشتی خزنده،که راه به راه پوست می اندازند و حقارتشان را با تصور تخریب ما زنده میکنند😏
Candy crush saga من مرحله 280 ام، خودت ببین کدوم مدل بازیشو بیشتر دوس داری همونو دان کن

مرسی❤