2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا گوشی ای نیستم

یچی باشه کارم باهاش راه بیوفته بسه

با اینکه ۲۴ ای دستمه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بستگی داره این ۱۰۰ میلیون و گوشی بخری بعدش چقدر پس انداز، سرمایه و پول نقد برات میمونه. 

اگه تمام پولت اینه کارت اشتباست با ۲/۳ یا ۱/۳ اون پول گوشی بخر 

اگه چیزایی که گفتم برات میمونه بخر حالش رو ببر

خب هرکسی بستگی به جیبش داره دیگهصد میلیون واسه یکی اصلا پولی نیستواسه یکی خیلیه

واسه من خیلی هست

ولی نمیدونم با این پول چیکاز کنم

دوست ندارم فقط طلا بخرم ذخیره شه

بستگی به کاری می‌خوام با گوشی انجام بدم داره بعضیا باهاش فیلمبرداری حرفه ای میکنن که اونا الان سیصد اینا قیمت داره البته 

و جدای اون ده گرم طلا هم نگیرم پنج گرم میگیرم با کمتر از پنجاه یه گوشی خوب میگیرم 

منم ب همین اعتقاد دارم ولی اطرافیانم میگن طرز فکرت غلطه

بستگی به این داره درامدت چطوره آگه هر ماه ۸۰_۹۰ میلیون درآمد داشته باشی ۱۰۰ میلیون مثل یک میلیونه برات 

اما اگه ماهی ۳۰_۴۰ میلیون درآمد داشته باشی و با نخوردن و نپوشیدن ۱۰۰ رو جمع کرده باشی برای گوشی خیلیه 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

اگه دو سه میلیارد داشته باشم اره میخرم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚