2777
2789
خب الان شما از اون شصت میلیون استفاده کردی؟یعنی تونستی از سودت استفاده کنی؟یا فقط میره بالا؟

با دلار کار می‌کنه هر چه دلار بره بالا اونم می‌ره 

هر هنوز به پول ایران تبدیل نکردم گذاشتم تو کیف پولم بازم پول بیاد روش بعد نقدش کنم

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگم طلا فقط ذخیره میشه و هیچ وقت قرار نیست استفاده کنم

چرا قرار نیست استفاده کنی؟ی جایی که خیلی نیاز به پول پیدا میکنی میفروشی دیگه. یا شما که میگی ماشین میخوای همین میشه پس اندازت برای ماشین.بعدن که پول دستت اومد یا شاغل شدی اینو به قیمت روز میفروشی و کسری پولت جبران میشه.

گوشیو میخوای چیکار کنی مگه خمه یکارو نمیکنن فوقش بکم کیفیت عکسش بالاس و فقط برا پز دادنه

اره تازه ریسک هم داره یکی از فامیلمون آیفون ۱۶ پرومکس خرید و احمق جان اونو لبه پنجره گذاشته اونم‌ ۵ طبقه هیچی دیگه حواسش نبوده و ... افتاده پایین اون پول قشنگش هم هدر رفت 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻