2777
2789
عنوان

جدایی دومم قلبم داره میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی عزیزم نمیخوام الکی بهت امید واهی بدم 

ولی مطمئن باش بعد هررررررر سختی یه آسونی هست 

روزی میرسه خدا تمام این سختی هارو برات جبران میکنه. 

روزگار یه شکل نمیمونه هیچ وقتتتتتتتتت

تعیر میکنه 

این حرفا چیه شوهرت خدا رو چی دیدهیه دیو دوسر نعوذبالله خدا ورای این حرف هاسانشالله یه خیری تو زندگیت ...

۷ ساله دارم زجر میکشم

اول طلاق بعدش فکر کردم با انتخاب شوهرم که خیر سرش پلیسه خوشبخت میشم که یه ماه بعد ازدواج مریض شدم‌ دو تا سقط کردم

بله خودممبه قول شوهرم خدا من ک لایق مادر شدن ندونست

شوهرت غلط کرد  از کجا معلوم خدا نمیخواد اون پدر باشه    عزیزم از امام رضا حدیث داریم هر جای بدنت درد میکنه  همون عضو گوسفند یا شتر بپز بخور تا خوب بشی  من بهت قول میدم تو خوب میشی ولی اول باید خودت دوست داشته  باشی فقط خودت 

برای دیسک فقط باید مراعات کنی و حواست به همه حرکاتت باشه و ورزشهایی که فیزیوتراپ میگه رومدام انجام بدی

منم دیسک داشتم ولی با فیزیو تراپی و ورزشهایی ک داد و همیشه انجام میدم خیلی هم رعایت میکنم از دستشویی فرنگی مدل خوابیدن  درست نشستن و بلند شدن و راه رفتن خدارو شکر مشکلم حل شد