2777
2789

پسرم کلاس اولی همش دکتر استراحت بعدش که میره مدرسه دوباره سرما میخوره 

سرفه هاش هم خشک و آلرژی داره

خسته شدم دیگه 

از بس دارو میخوره که همش گیج حوصله درس نداره  

لطفا هرموقع گفتم لایکم کنین ممنون 😫💔

لباس گرم بپوشه بهش یاد بده بهداشت رعایت کنه، خیلی از بچه ها داخل مدرسه بهداشت رو رعایت نمیکنن

صبح ها بهش ابلیمو عسل گرم بده. چیزای سرخ کردنی ادویه دار اصلا نخوره تا خوب بشه

اینا رو میگم چون بچه ها داخل مدرسه چون مامان بابا بالای سرشون نیست، رعایت نمیکنن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم کلاس اولِ. هفته قبل چهارمین سرماخوردگیش رو ثبت سیستم کرد

مریضی هاش هم ساده نیست یه پکیج کامله(تب بی اشتهایی تهوع گوش درد سرفه و...)🤕🤕

دیگه کم اوردم

نیم ساعت دیگه هم باید برم مدرسه بهش دارو بدم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

سرماخوردگی هیچی پسر من یه ویروس عجیب گرفته ب نام دست پا دهان، کف دست و پاش جوش جوش شده و تاول میزنه، دکتر گفت مسریه، یه هفته مرخصی رد کرد ، گفت بزودی ناخناشم میفته

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

سرماخوردگی هیچی پسر من یه ویروس عجیب گرفته ب نام دست پا دهان، کف دست و پاش جوش جوش شده و تاول میزنه، ...

الهی.طفل معصوم

انشالا زودی خوب میشه🙏

پسرم کلاس اولِ. هفته قبل چهارمین سرماخوردگیش رو ثبت سیستم کردمریضی هاش هم ساده نیست یه پکیج کامله(تب ...

چرا اینطوری تنظیم کردی داروهاشو 

خوب کم کم یکم جلو تر بده ،قبل از مدرسه رفتن بخوره داروهاشو بعد بره 

سخت میشه که اینطوری

🫡

چرا اینطوری تنظیم کردی داروهاشو خوب کم کم یکم جلو تر بده ،قبل از مدرسه رفتن بخوره داروهاشو بعد بره س ...

انتی بیوتیکه

یه نوبت ۹شبه یه نوبت ۹ صبح.تا یه هفته

این هفته هم چون شیفت صبحه باید برم مدرسه بهش بدم

مثلا ۷ صبح نمیشه چون معدش خالیه گذاشتم ۹ که صبحونش بخوره کامل

پسرم کلاس اولِ. هفته قبل چهارمین سرماخوردگیش رو ثبت سیستم کردمریضی هاش هم ساده نیست یه پکیج کامله(تب ...

دقیقا، فقط تا میتونی آب‌جوش سال با کنی آی لیموترش بهش بده

یک چهارم قرص جوشان ویتامین سی، بده

یه مدت فقط تقویت کن و سیستم ایمنی اش رو ببر بالا

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد