2777
2789
عنوان

خدایی مادرشوهرم خیلی خسیسه مادرشوهر شما هم اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالا گفتم داره ولی جدا نمیشه حالا داره خونه میسازه ها ولی الکی لفتش میده هزار بار گفته پدرم که رفت ا ...

خب حداقل بچه دار نمیشدی تا یه صلاح برای خودت داشته باشی ...حداقل خونه دو طبقه ای ک جدا باشین و مستقل 

اینجوری تو حلق هم ک مسخره هست 

خانوادت چطوری اجازه دادن اخه

مادرشوهر من سر خوردن خسیس نیست ولی مثلا ما رفتنی دو کیلو خریدیم. امروز برم یکی ازش بردارم بخورم فردادپس فردا هی میگه ما قدیما نمتونستیم سر خود چیزی بخوریم اگه بهمون میدادن میخوردیم نمیدادن نمیخوردیم. منم به یه ورم نیست. اصلا به خیلی از حرفاش اهمیت نمیدم. البته منم فقط چیزی که خودمون خربدیم رو میخورم اگه خونشون چیز دیگه داشته باشن بهشون دست نمیزنم 

حالا فک کن ما که هر ماه میبینمشون چقدر زجر اوره مال ماها هم دست کمی نداره کاراشون

خوبه حالا خدا مُردن رو قرار داده

اگه مرگ در کار نبود ببین یه سریا چقدر غیر قابل تحمل تر میشدن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خوبه حالا خدا مُردن رو قرار دادهاگه مرگ در کار نبود ببین یه سریا چقدر غیر قابل تحمل تر میشدن

اینا که فک میکنن نمیرن هیچوقت مادر شوهر من اینقد راحت دروغ و تهمت میزنه اصلا از هیچی نمیترسه چه کارها که سر مادرشوهرش نیورد نمیذاشت بیاد خونش یا پدر شوهرم باهاش ازتباط داشته باشه ولی خودش همیشه مظلوم میگه من مادرم باید منو احترام بزارید..منم بهش گفتم مادرشوهرت مادرنبود؟ یعنی پدر شوهرم دمار از روزگارش دراومده با این رفتاراش اصلا انگار کم داره

اینا که فک میکنن نمیرن هیچوقت مادر شوهر من اینقد راحت دروغ و تهمت میزنه اصلا از هیچی نمیترسه چه کاره ...

حالا یه چی بگم برگات بریزه

مادر شوهره من مامانش مُرد،مراسمش نرفت

الانم بهش میگه گور به گوری

یه ضرب المثلی هس میگه کسی که به خود زِنا کند،به دیگران چه ها کند

حکایته مادر شوهره منه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
حالا یه چی بگم برگات بریزهمادر شوهره من مامانش مُرد،مراسمش نرفتالانم بهش میگه گور به گورییه ضرب المث ...

حالا مادر شوهر من اینقد مادر پدرشو میاره خونه هر روز احترلم میکنه بهترین غذاها رو میپزه ولی پدرشوهرم جرات نداره مادرشو بیاره کثافت