الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرشوهر من سر خوردن خسیس نیست ولی مثلا ما رفتنی دو کیلو خریدیم. امروز برم یکی ازش بردارم بخورم فردادپس فردا هی میگه ما قدیما نمتونستیم سر خود چیزی بخوریم اگه بهمون میدادن میخوردیم نمیدادن نمیخوردیم. منم به یه ورم نیست. اصلا به خیلی از حرفاش اهمیت نمیدم. البته منم فقط چیزی که خودمون خربدیم رو میخورم اگه خونشون چیز دیگه داشته باشن بهشون دست نمیزنم
خوبه حالا خدا مُردن رو قرار دادهاگه مرگ در کار نبود ببین یه سریا چقدر غیر قابل تحمل تر میشدن
اینا که فک میکنن نمیرن هیچوقت مادر شوهر من اینقد راحت دروغ و تهمت میزنه اصلا از هیچی نمیترسه چه کارها که سر مادرشوهرش نیورد نمیذاشت بیاد خونش یا پدر شوهرم باهاش ازتباط داشته باشه ولی خودش همیشه مظلوم میگه من مادرم باید منو احترام بزارید..منم بهش گفتم مادرشوهرت مادرنبود؟ یعنی پدر شوهرم دمار از روزگارش دراومده با این رفتاراش اصلا انگار کم داره