2777
2789
عنوان

خدایی مادرشوهرم خیلی خسیسه مادرشوهر شما هم اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهم زندگی میکنیم هر چی هست برای هممونه

ای بابا 

نود درصد مشکلاتت سر همینه 

من اگه جای تو بودم همین مسئله رو میکردم بهونه و کلا خرید ها و غذا و همه چیزمو جدا میکردم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

وای وای وای خسیس ندیدی به این میگی خسیس تمام خسیس ها باید بیان پیش مادر شوهر من لنگ بندازن ببین انقدر خسیس بجه ها ی خودش عید به عیدم نمیرن وعده بمونن اصلا یه چیز عجیبیه به خدا ما ۳سال یه بار چی بشه یه شام بریم اونم عیدی ببریم براش 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

تازه عروس بودم هفده سال.بعد یه هفته گفت غذا جدا باشه هر کی برای خودش خرج خودش.ازدواجم شب عید بود.سیزده بدر آقامون رفت تهران چون کارش اونجا بود.خرجی بهم نمیداد.یک سال و سه ماه تا قبل فوت مادر شوهرم تو اون خونه بودم.صبحانه ام چای شیرین.تلفن یه قفل زده بود.شیر توالت برداشته بود.حمام نفتی بود وقتی من برای حمام خونه بابا میرفتم پشت سرم روشن میکرد.باهام حرف نمیزد.همه کارای خونه به اون بزرگی انجام میدام.یخچال نداشتم.خوراکی نداشتم.اون دوغ غلیظ و میوه میخرید.من فقط نگاه.غروبها نازنین مامانم شام برام میفرستاد.میگفت تو پول میدی برات بپزه.....