2777
2789
عنوان

خوشبحال زنداداشم چه استعدادی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 30 پست
خودت با چشم خودت دیدی رانندگی کنه؟؟امکان نداره از قبل بلد نباشه..مطمئن باش وقتی مجرد بوده پدرش یاد د ...

اره همه جا باهاش میرم تازه رفته گواهینامه ثبتنام کرده. دیروز جلسه اولش بوده مربی گفته تو خودت بلدی لازم نیس بیای اموزش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم به خدا ارزوم شده راننده شدن اینقدر هم قانون مند و با احتیاط میرم که یرم خیر بگذره

من مطمئنم چند روز بعد تاپیک میزنی میگی راه افتادی.

یک مسیر مشخص رو چند روز پشت سر هم تنها برو ‌

مسیرم عوض نکن .بزار عادت کنی بهش .بعد کم کم راه میوفتی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

تازه نامزد کردن غریبه هست من خبر ندارم. ولی به داداشم گفت بهم یاد بده اونم یکساعت بهش اموزش داد بعد ...

خب من بهت میگم که امکان نداره بار اولش بوده باشه

خود شوماخر هم حداقل تا ۴ـ۵ جلسه رو نتونسته درست برونه.

دقیقاااا پر دل جرات هس و همهدجا میره و نترس. حالا من یک خیابون صاف نظر و صلوات میکنم خلوت باشه. موتو ...

شما بافت محتاطی دارید واسه همین کند پیشرفت می‌کنید. 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

مطمئن باش از قبل بلد بوده منتها نمیخواد بگه من بلد بودم.

تازه بهش گفته مربی گفته نیا آموزش

اصلا توی قانونه که شما آموزشو باید بری

از حالا داره با سیاست خودشو بالا نشون میده پیش خانواده شوهر

شما بافت محتاطی دارید واسه همین کند پیشرفت می‌کنید.

من تنها نرفتم یعنی پسرم با خودم بردم چون نمیتونم تنها ولش کنم برای اینکه بچه همراهم هست بیشتر ترس دارم

خب ژنتیک هم بی تاثیر نیست بعضیا ذاتی و ارثی سریع راننده میشن بعضیا هم با تمرین و تکرار و کنار گذاشتن ترس اما آخرش همه یاد می گیرن...دختر فامیل ما ۱۶ سالشه اون روز گفت بیا ببرمت ببین چه دست فرمونی دارم باورم نشد چنان ویراژی بین ماشینا می داد که کپ کردم...فقط چند بار پدرش یادش داده بود...بعد یادمه یه دایی داشت خدابیامرز دقیقاً همین طور رانندگی می کرد رانندگی دختره رو دیدم یاد داییش افتادم...یا مثلاً تو فامیل داریم پدرش راننده کامیونه دختره راهنمایی که بود خودش ماشین تو جاده می برد‌ اینا از بچگی یا ارثی بهشون رسیده یا انقدر به نحوه ی پدال گیری بقیه نگاه کردن موقع رانندگی که دیگه فوت آب شدن.

❤️❤️ 

تازه بهش گفته مربی گفته نیا آموزشاصلا توی قانونه که شما آموزشو باید بریاز حالا داره با سیاست خودشو ب ...

دقیقا  مردم  زرنگن و باسیاست 

همین  دیروز  یکی  تایپک  زده  بود  هشتمین  بار  قبول  شده    ولی  می خواد  به همه بگه  اولین بار  قبول شده

جالبه  حتی از شوهرش هم پنهون کرده بود  و می گفت به اونم نمی گم

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
دقیقا مردم زرنگن و باسیاست همین دیروز یکی تایپک زده بود هشتمین بار قبول شده ولی می خو ...

عجبا🤣

الان عروس ایشونم کلاس الکی گذاشته

دیگه هممون جلسات اول رو دیدیم که  آدم چطوری رانندگی میکنه.‌ حالا این عروس خانوم با یه جلسه رفته تو ترافیک؟ میهش همچین چیزی آخه؟

خب ژنتیک هم بی تاثیر نیست بعضیا ذاتی و ارثی سریع راننده میشن بعضیا هم با تمرین و تکرار و کنار گذاشتن ...

دقیقاااا. من پدرم ماشین نداشت. و هممون بعد ازدواج تازه صندلی جلو ماشین نشستیم. داداشامم چند سال بعد ازدواج ماشین خریدن و رانندگیشون صعیفه. همین زنداداشم که داداشم بهش یاد داده. شوهرش خیلی دست فرمونش افتضاحه.