تا حالا پشت ماشین ننشسته بود و یکبار با داداشم نشست یاد گرفت قشنگ الان همه جاااااا میره جای شلوغ و ترافیک و جاده و..... الان دو هفته هست ماشین همش زیر پاشه. خیلی استعدادش خوب بود گواهینامه هم نداره. حالا من دوازده سال گواهینامه گرفتم گذاشتم تو کمد. یکبارم پشت ماشین ننشستم. ده روز پیش مربی گرفتم و ده جلسه باهاش رفتم بیرون. دبروزم جلسه آخرم بود هنوز راننده نشدم. چیکار کنم راننده بشم. با مربی خوب بودم ولی با ماشین خودمون و تنها هنوز نرفتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب ژنتیک هم بی تاثیر نیست بعضیا ذاتی و ارثی سریع راننده میشن بعضیا هم با تمرین و تکرار و کنار گذاشتن ترس اما آخرش همه یاد می گیرن...دختر فامیل ما ۱۶ سالشه اون روز گفت بیا ببرمت ببین چه دست فرمونی دارم باورم نشد چنان ویراژی بین ماشینا می داد که کپ کردم...فقط چند بار پدرش یادش داده بود...بعد یادمه یه دایی داشت خدابیامرز دقیقاً همین طور رانندگی می کرد رانندگی دختره رو دیدم یاد داییش افتادم...یا مثلاً تو فامیل داریم پدرش راننده کامیونه دختره راهنمایی که بود خودش ماشین تو جاده می برد اینا از بچگی یا ارثی بهشون رسیده یا انقدر به نحوه ی پدال گیری بقیه نگاه کردن موقع رانندگی که دیگه فوت آب شدن.
خب ژنتیک هم بی تاثیر نیست بعضیا ذاتی و ارثی سریع راننده میشن بعضیا هم با تمرین و تکرار و کنار گذاشتن ...
دقیقاااا. من پدرم ماشین نداشت. و هممون بعد ازدواج تازه صندلی جلو ماشین نشستیم. داداشامم چند سال بعد ازدواج ماشین خریدن و رانندگیشون صعیفه. همین زنداداشم که داداشم بهش یاد داده. شوهرش خیلی دست فرمونش افتضاحه.