2777
2789

امکانات الانو نمیخام ترندای الانو نمیخام آدمای الانو نمیخام کاش اصن صد سال پیش بدنیا میومدم هزار سال پیش هرچی دورتر بهتر 

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام درسته نه نمیخام 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

مشکلی نداشتی لباسهاتو با دست بشوری همیشه؟

و لباسهای سایر خانواده! چون اون موقع وظیفه دخترا و مامانا بود

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
عزیزم منم همش میگم کاش عر قاجار بودم این زمان رو دوست ندارم سادگی خلوت سکوت محبت و گرمی رو دوس دا ...

چهار تا فیلم دیدی از اون زمان فکر میکنی همه چیز همونجوری بوده اون زمان فقط بدبختی داشتن و فلاکت

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
عزیزم منم همش میگم کاش عر قاجار بودم این زمان رو دوست ندارم سادگی خلوت سکوت محبت و گرمی رو دوس دا ...

ارهههه سکوتتت ارامششش وقتی ماشینا نبودن انقد آلودگی نبود وقتی همه خونه ها شلوغ بود همش همه به هم سر میزدن مشکلات اونقدر بزرگ نبود زمستونا برف میومدددد

مشکلی نداشتی لباسهاتو با دست بشوری همیشه؟و لباسهای سایر خانواده! چون اون موقع وظیفه دخترا و مامانا ب ...

نه میرفتم لب رودخونه میشستم عشق میکردم🥲