2777
2789
عنوان

خونه دوبلکس

172 بازدید | 17 پست

خونه دوبلکس نقلی گرفتم ولی تو نی نی سایت میگن خیلی بده و پا درد میاره حال اشپزخانه و سرویس بهداشتی پایین بالا دوتا خواب بزرگ و سرویس بهداشتی و حمام تازه بازم پله میخوره بالاتر  برای روف گاردن و باربیکیو بچه کوچیک هم دارم ینی اشتباه کردم کار از کار گذشت دیگ🥺

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم نمیگرفتم آدم پادرد میگیره

منم یکم دیر تحقیق کردم نمیدونم چکارکنم پولمون نمیرسید ویلایی کامل بگیرم منم میخاستم هم اتاق خاب خیلی بزرگ هم حالم بزرگ مجبوری اینو گرفتم الان پشیمونم

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
منم یکم دیر تحقیق کردم نمیدونم چکارکنم پولمون نمیرسید ویلایی کامل بگیرم منم میخاستم هم اتاق خاب خیلی ...

برادرشوهر من دقیق عین همین خونه داشت فروخت زنش میگفت پادرد گرفتم از بس هی رفتم بالا پایین