2777
2789

دیشب شوهرم   اخلاقش خوب بود  حتا ظرفای شام خودش شست بعد رف بیرون ماشینو بیاره بریم خونه بابام یهو زیاد طول کشید بیاد خواهرشوهرم باش بود ولی شوهرم همون لحظه روم پرید و بام بد حرف زد تا امروز کلی بد و بیراه ونفرین  بدون دلیل منطقی  گذاشت خون گریه کنم

نفرین کردم خواهرشوهرم گفتم خدایا به حضرت فاطمه قسمت میدم اگه خواهرش چیزی بهش گفتم و اینطوری شد  خبر بدی در مورد بارداریش بشنوم بعد مغرب شنیدم رفته بود سنو هفت هفته س ولی بش گفتن دیده نمیشه  بهش دارو دادن وگفتن هفته بعد بیا  نمیدونم حالا ربط دارع یا نه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ربط نداره هفت هفته به همه همینو میگن

شاید 

ولی نه همه تو همین سایت امروز دیدن خیلها تو هفت هفته  رفتن اوکی بود تازه یکیشون دو قلو بوذ

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دارم فکر میکنم یه مادر ظالم و بد دل چرا باید بچه بیاره

واقعا چرا قبل از مادر شدن روی خودشون کار نمیکنن. چی میخوان یاد اون بچه بدن؟  جز رقابت و حسادت. البته امیدوارم کار اون نباشه

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

حالا چرا خشماتونو میریزید توی طفلای معصوم.... یه دعای دیگه میکردی خب اونم وقتی اطمینان نداشتی

بچه من معصوم نیس  که نمیزارن زندکی کنه؟

شاید شوهرت این خبر دکتر رو شنیده حالش بد شده و علتش این خبر بوده

نه  امروز عصر رفته سنو