2777
2789
عنوان

مگه همه باید کتر بشن

202 بازدید | 33 پست

پدرمادرم خیلی اذیتم میکنن.مدام بچه های بقیه رو تو سرم میکوبن.میگن توهم باید دکتر بشی.بخدا نمیخوام علاقه ندارم.خستم کردن از بس تخقیرم میکنن.به هیچی جز پزشکی راضی نمیشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میخوای تو آینده چشت به دست بابات نباشه به حرفشون گوش نده.

اگه علاقه نداشته باشی به شغلت .هرچقدم که با استعداد باشی بازم تو نیمه ول میکنی .اونموقعس که افسوس میخوری بخاطر اینهمه زحمت و وقتی که تلف چیزی کردی که علاقه نداشتی بهش.برگردی بهشون بگی من به فلان شغل علاقه داشتم شما نذاشتین یا کمال پررویی میگن اگه علاقه داشتی حتما دنبالش میرفتی حرف بقیه برات مهم نبود.

راه خودتو برو هیشکی بهتر از خودت صلاح خودتو نمیدونه

اسی به اجبار وارد هیچ رشته ای که دوست نداری نشو

واسشون دانشجوهای پزشکی که دور از جون از شدت فشار درس و زندگی خودکشی کردن رو مثال بزن متوجه بشن صرفا یه رشته تحصیلی خوشبختی نمیاره

خانواده منم اینجوری بودن ولی من رو حرفم وایسادم چون تحربی دوست نداشتم 

در پی تحقق یک رویا...⚖

پروفسور دکتر روانپزشک هم اول باید دوره عمومی بگذرونه طرح بگذرونه تو بیمارستان باشه بخش های مختلفو بگ ...

انیشتن نمی‌خواد تو خونه غلط بزنه که ،میبینه درساشو پاس می‌کنه و تمام

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢