2777
2789

فالوور مشترکم نداریم،میخواستم فالوشون کنم ولی نه اونا منو میشناسن نه من اونارو نمیزارن فالوشون کنم 

ولی خب میخوام اول اون ریکوئست داده باشه وگرنه صد سال پیش بهش ریکوئست داده بوذم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چیکار کنم دوستان

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

اگه نمیشناسنت خب فالو کن چه اشکالی داره

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

اگه نمیشناسنت خب فالو کن چه اشکالی داره

خودش منو میشناسه😭🤦🏻‍♀️

میخوام اول اون فالو کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش منو میشناسه😭🤦🏻‍♀️میخوام اول اون فالو کنه

چه فرقی داره پایان داستان مهمه 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

عه؟یعنی برم فالو کنم؟

آره بابا 

اینجا ما داشتیم چند نفر خودشون به همسرشون پیشنهاد ازدواج هم حتی دادن و ازدواج کردن و شوهرشون یک بارم به روشون نیورد 

در مقابل خیلیا هم بودن رابطه شون بد تموم شد 

به این چیزا ربطی نداره ، بستگی داره اون ادم چه شخصیتی داشته باشه 

اگه ادم درستی نباشه خودشم که بیاد به پاهات بیفته در نهایت جوری رفتار میکنه که انگار تو دنبالش بودی 

آره بابا اینجا ما داشتیم چند نفر خودشون به همسرشون پیشنهاد ازدواج هم حتی دادن و ازدواج کردن و شوهرشو ...

دید قشنگی بود 

ممنونم بابت تک تک حرفاتون🤝🏻✨❤️🫂

دید قشنگی بود ممنونم بابت تک تک حرفاتون🤝🏻✨❤️🫂

فدات شم🩷✨️