2777
2789
عنوان

نی نی یار تاپیک قبل منو برگردون

1944 بازدید | 49 پست

نه حرف بدی زده شده بود نه دعوا اگر میشه تاپبک رو برگردون من داشتم تاره نظرات رو میخوندم شما خودت نگاه کن هیچ مورد بدی نداشت 

@niniyar‍ 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

سلام.کلا تاپیک در مورد حجاب و پوشش ممنوع هست

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام.کلا تاپیک در مورد حجاب و پوشش ممنوع هست

اوکی ولی برام مهم بود نظرات رو بخونم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی ولی برام مهم بود نظرات رو بخونم

دوباره همون موضوع رو تو‌تاپیک جدید بگو و انلاین باشو زود نظراتو بخون..حرفای جالبی زده بودن..

فکر کنم گفته بودی نظر شوهرت برات مهم نیست..اگر مهم‌ نیست اون چی میخواد پی نباید برات مهم باشه متعهد بودن یا نبودنش..اکر دنبال یه دختر با حجاب افتاد نباید برات مهم باشه..چون تو خواست همسرت برات مهم نبود

دوباره همون موضوع رو تو‌تاپیک جدید بگو و انلاین باشو زود نظراتو بخون..حرفای جالبی زده بودن..فکر کنم ...

وااا ☹️☹️☹️

دیگه چی 

چقدر راحت توجیه میکنید و‌ مجوز خیانت به مرد میدین 

مگه زن برده س که مطلق تحت الامر شوهرش باشه و‌اگه نبود شوهره بره خیانت کنه ؟ 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

به به چقد پوست شفاف و چشمای گیرایی داریخوشبحال شوهرت واقعا اسپند دود کن عزیزم الکی نبود خیلی ازت تعر ...

فدات شم عزیزدلم خودتم خیلی زیبا بودی بی تعارف 😘❤️❤️