2777
2789

پشت گوشات اب بزن

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حل بهتر میدم، الان برو فقط شرط ببندم با خودت یه درس میخونی می‌خوابی خب، بعدش ساعت بزار ساعت دو پاشی، اونم شرطی کن بگو یک و نیم درسدیگه میخونم، اگه دیگه خوابت نمیومد بقیه اش بخونم اگه خوابت اومد دوباره ساعت بزار مثلا چهار پاشو بقیه اش رو بخون

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بخواب ۵ صبح بیدار شو خلاصه اور بخون مهما رو 

چرا تلنبار کردی رو هم ؟؟

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

چندبار اینکارو کررم خواب موندم شدم ۹ و ۱۰😭

خب پس راه حل خوبی نیست برو سراغ قهوه اگه توانایی داری و مشکلی برات ایجاد نمیکنه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

اگه به کافئین حساسیت نداری قهوه بخور

دستتو صورتتو با آب سرد بشور، چند حرکت کششی انجام بده

یه اهنگ شاد بذار انرژیت برگرده(هنذفری/ایرپاد) 

با این ذهنیت پیش برو که اگه الان بخونم، بعد از امتحان بابت نمره ی خوبم حس خوبی دارم

با دوربین( لنز) گوگل از اون متن درس عکس بگیر تبدیلش کن به نوشته

بفرستش به چت gpt بگو اینو روان و خلاصه کن

بعد خلاصه شدشو یادداشت کن

چون تاریخ حجمش زیاده و جملاتش سنگین و نامفهمونه

وقتی خلاصه بشه بیشتر ترغیب پیدا میکنی به خوندن

خوردم یدونه تاثیر نداشت

خب بگم دیگه چی برو همین الان سر درس بعد از هر به درس پاشو صورتت آب بزن