2777
2789
عنوان

زودپز قدیمی چه خوبن😁😁

124 بازدید | 21 پست

تو خونمون یه زودپز گازی داشتیم که نقش قابلمه رو ایفا میکرد نه زودپز درنتیجه جمش کردیم

امروز با اون زودپز قدیمیها نخود پختم نخود رو حل حل پخت بنظرتون زودپزی هست درحد زودپز قدیمیها باشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هنوزم از این قدیمیا استفاده می‌کنیم یکبار از اون قابلمه ای ها گرفتیم اصلا خوب نبود ،یکبارم ترکید دیگه فقط از این قدیمی ها استفاده میکنیم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
ما هنوزم از این قدیمیا استفاده می‌کنیم یکبار از اون قابلمه ای ها گرفتیم اصلا خوب نبود ،یکبارم ترکید ...

اون قابلمه ای ها ترکید؟

من فکر میکردم اونا ایمنن🫠

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

نمیدونم چرا قبول ندارم . مادر شوهرم هم تعصب شدیدی روی زودپزش داره. ولی مراقب باشید اینا اصلا ایمن نیستن 

من زودپز کلیپسی دارم ابگوشت و نخود رو تو یک ساعت چنان له میکنه که استخونش هم میشه جوید 

نخود رو درچه حد میپزه مثلا با انگشت له کنی له میشه؟گازی هست با برقی؟

گازی

بله در حد له میپزه

خیس میکنم نخود ولوبیا از شب قبل

روز بعد یک وساعت ونیم داخل دیگ

عالی میشه

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔