2777
2789
دقیقا مشکل اینجاس که روزی را فقط توی مال میدونین همین عشق همسر ها خودش روزیه تربیت خوب بچه ها روزیه ...

عزیرم من خودم ۳ تا بچه دارم.

با اینکه کمکی دارم ولی سر بچه ی سوم چه از لحاظ جسمی  و چه روحی داغون شدم..

مخصوصا کوچکه که شیرخواره و سر شب بیداریهاش و دندون دراورونش پدرم درآمده 

از اول پاییز هم که یکیش خوب میشه اون یکی مریضه

شیر خواره هم که نزدیک ۲ ماهه ‌لا اگه یه هفته خوب بوده

با همه ی اینا وفتی برای رابطه ی خوب با همسر و جوون شدن میمونه؟

حالا من همسرم به شدت همراهه و ازنظرمالی هم مشکلی ندارم خدا رو شکر

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم من خودم ۳ تا بچه دارم.با اینکه کمکی دارم ولی سر بچه ی سوم چه از لحاظ جسمی و چه روحی داغون شدم ...

الحمد لله شما به همه اون چیزی که من میگم رسیدین ولی خبر ندارین این سختیایی که گفتین برای همه هست ولی به شیرینی یه لبخند بوه می ارزه.

عزیرم من خودم ۳ تا بچه دارم.با اینکه کمکی دارم ولی سر بچه ی سوم چه از لحاظ جسمی و چه روحی داغون شدم ...

میدونی یه وقتایی یه لحظه هایی داریم تو زندگی که خیلی سخته ولی خبر نداریم همین لحظه سخت شاید حسرت زندگی کس دیگس .بچه سومم روز زایمان از دست رفت یادم نمیره شبای تابستون بود نصف شب که صدای گریه بچه همسایه میومد من گریه میکردم که کاش منم بچم الان زنده بود و گریه میکرد و نمیذاشت من بخوابم.

ما اومدیم تو این دنیا تا با سختی آبدیده بشیم طلا بشیم برای اون دنیا خواهرم.

میدونی یه وقتایی یه لحظه هایی داریم تو زندگی که خیلی سخته ولی خبر نداریم همین لحظه سخت شاید حسرت زند ...

خدا رحمتش کنه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
شما داشتی دوتا بچه پشت سرهم

من دارم دو ساله فاصله سنیشون هم خیلی خوبه هم یکم بیشتر من خسته میشم ولی فایدش بیشتر از خستگیشه بنظرم تازه بچه ی بزرگتر بیشتر بهت کمک میکنه و زودتر بزرگ میشه فقط اگه اعصاب داری چون دعوا میکنن خونه رو بهم میریزن حسودی میکنن