2777
2789
عنوان

کیا خرج زندگیشونو خودشون میدن

93 بازدید | 17 پست

واقعا خسته شدم الان چند وقته عقد کردم و قسط دارم واقعیت برای خانوادم گرفتم و خرج اونارو دادم تا حدودی خرج جاهازمم خودم میدم پدرم کارگره واقعا میدونم بیشتر از خرج خودشون نمیتونه ولی من از قبل ازدواجم وام دارم و داشتم یعنی نمیتونم برای خودم حتی یک لباس بخرم تو دوران عقد چشام پره اشکه روم فشاره استرس دارم دسته چپم درد میکنه نمیتونم نه جهیزیه بخرم نه میتونم لباس بخرم برای خودم و دارم پرداخت میکنم قسطارو خیلی زیاده بهم وام ازدواجم ندادن  

واقعا به نظرتون برم بهشون بگم خودتون میدونین قسطا من نمیتونم به هیچی برسم دیگه خودمو کنار بکشم ؟بگم به من چه بلاخره وظیفه هر خانواده ای جهاز بدن و خرج دخترشونو بدن چرا همه استرسا رومن باشه اخه ؟ چیکار کنم ؟ترو خدا راهنمایی کنین یا حداقل برام دعا کنین دلم خونه 🥲یکم دلداریم بدین خدا هیچکیو تو این وضعیت نززاره🥺🥲🥲

فقط میگم الهی هزااار تیکه بشه اونی که این شرایط اقتصادی رو برامون درست کرده که هیچی از جوونیمون نفهمیدیم💔

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میگم الهی هزااار تیکه بشه اونی که این شرایط اقتصادی رو برامون درست کرده که هیچی از جوونیمون نفهم ...

خدا لعنتشون کنه هررزو وسیله ها یک قیمت توبازار مگه حقوق من چقدره که هرچی تلاش میکنم نمیرسم

شوهرم حمایت میکنه کم بیش ولی من بیشتر از حمایتا کم اوردن اوکی نمیشه

منظورم اینه هزینه لباساتون و ماهیانه تون رو از همسرتون بگیرید با حقوقتون اقساط رو پرداخت کنید

خدا لعنتشون کنه هررزو وسیله ها یک قیمت توبازار مگه حقوق من چقدره که هرچی تلاش میکنم نمیرسم

سخت نگیر دوست عزیز 

بخوای سخت بگیری خودت اذیت میشی 

واقعا درکت میکنم 

چه میشه کرد این اقتصاد لعنتی رو هرکدوم از مردممون یجوری فشار میاره 

من خودمم بعضی وقتا کم میارم فقط میگم خدایا کو عدالت 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
چون واقعا اکثریت پدر و مادرا صد خودشون رو واسه بچه هاشون میذارن و دیگه بیشتر از این نمیتونن

الان مهمه که تو این وضعیتم نگاه کن عزیزم واقعا یک دختر تو عقد چی دوست داره؟ مگه دوست نداره هی خرید کنه و لذت ببره ؟ مگه دوست نداره رنگ به رنگ لباس بپوشه برای همسرش واقعا وقتی کسی کمکت نکنه چیکار میخوای بکنی؟؟

منظورم اینه هزینه لباساتون و ماهیانه تون رو از همسرتون بگیرید با حقوقتون اقساط رو پرداخت کنید

عریزم تو دوران عقدی توی خونه خودم که نیستم بگم هرماه ۱۰ میلیون بزن برام اونم باید درک کنم باید پول جمع کنه برای رهن خونه و وسایل

الان مهمه که تو این وضعیتم نگاه کن عزیزم واقعا یک دختر تو عقد چی دوست داره؟ مگه دوست نداره هی خرید ک ...

من شما رو درک میکنم عزیزدلم🌸 حرفای شما کاملا حق و درسته ، اما شرایط بد اقتصادی هم نه نقصیر شماست نه پدر مادرتون ، از همین جهت میگم که واقعا جز درک کردن همدیگه کاری از دستمون برنمیاذ🌸🌸

عریزم تو دوران عقدی توی خونه خودم که نیستم بگم هرماه ۱۰ میلیون بزن برام اونم باید درک کنم باید پول ج ...

عزیزدلم عقد یا غیرعقد بالاخره همسرش هستید، درسته باید همسرتون هم درک کنید من نگفتم دقیقا چقدر اما به اندازه جیب همسرتون از ایشون ماهیانه بگیرید چون وظیفه ایشون حمایت شماست همونطور که وظیفه شما هم درک کردنه وضعیت ایشونه، حقیقتا خود من و تمام دخترای اطرافم از روز اول عقد تمام هزینه هامون با همسرمون بوده به علاوه ماهیانه و خرجای دیگه

عزیزدلم عقد یا غیرعقد بالاخره همسرش هستید، درسته باید همسرتون هم درک کنید من نگفتم دقیقا چقدر اما به ...

نمیدونم عزیزم واقعا خرجیم که میده خرج میوه هایی میشه که میاد خونمون 🙂

🥲🥲مرسی که درک میکنین همین برام بسه کاش وضعیت درست شه

قربان شما عزیزم، انشالله که درست میشه ، انشالله که همسرتون توب زندگی مشترک براتون جبران میکنن، عزیزم من قبل از ازدواجم دوره زوج درمانی پیش از ازدواج رفتم، روانشناسم به من گفتن درمورد بحث مالی و ماهیانه از همین الان که قبل از عقده با همسرتون صحبت کنید و تعیین تکلیف کنید که چه توقعاتی دارید از ایشون و از همدیگه در مبحث مالی چون بعدا برید تو زندگی بحث کردن سر این مسائل باعث ایجاد مشکل مبشه منم این پیشنهاد رو از این بابت به شما میدم