2777
2789
عنوان

خواستگار قد کوتاه

630 بازدید | 39 پست

با قد ۱۶۰ 

اما با اخلاق و خانواده خوب 

دختر هم قدش ۱۶۰عه و خوشگله

ولی همیشه دلش می‌خواسته شوهر قد بلند داشته باشه 

الآنم از این آقا خوشش اومده الا قدش 

چکار کنه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری من هم قد دختره است و شوهرش ۳ سانت بلندتره تازه جاریم خیلی از شوهرش درشت تره ولی مشکلی ندارن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

اگه نمیخوریدم( بعضیا )بنظرم قد زوج ها باید متناسب باشه وقتی طرف خودش قد کوتاه طبیعتاً قد همسرش هم همون حوالی باشه نهایتاً ۱۵ سانت بلند تر باشه نه بیشتر این توقعات رو باید دور ریخت

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

اگه نمیخوریدم( بعضیا )بنظرم قد زوج ها باید متناسب باشه وقتی طرف خودش قد کوتاه طبیعتاً قد همسرش هم هم ...

خب همین دیگه دختر هم میگه حداقل ۱۷۰باشه که یه اختلافی باشه اینجوری کفش از دار و پاشنه هم نمیتونه بپوشخ 

تروخدا ایراد های این مدلی نگیرید دوست من دقیقا همچین موردی داشت به خاطر قدش قبول نکرد آلان ۴۰ سالشه ازدواج نکرد موقعیت ازدواج هم نداره با مادر پیرش تنها زندکی میکنه شرایط روحیش هم داغون هست

زندگی یعنی:پیدا کردن شادی های کوچک در دل آشفتگی ها

بستگی داره دلت چی میخواد؟؟

منم دوست داشتم همسر قد بلند داشته باشم چون خودم ۱۷۰ به بالا هستم . 

ولی شوهر ۱۶۵ گیرم اومد ، ازدواجمون به خواست خودم نبود ‌.

الان اصلا برام مهم نیست بعد ۳ تا بچه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)