2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من و پسر دوست مادرشوهرم این طوری ازدواج کردن ولی خب خانواده ها هم همدیگرو پسندیدن و تحقیق و مشاوره و اینام بوده

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

رابطه مجازی مفت اش گرون 

همین هفته خانمی بیمارستان برام داستان زندگی اش تعریف میکرد که دهه هشتادی بود که مجازی با کسی در استان دیگه آشنا میشه با مخالفت خانواده فرار می‌کنه بعد ازدواج می‌فهمه که چه اشتباهی کرده چون چهره واقعی اش پشت گوشی نشون نداده بود . این داستان ها عاشقانه که فاصله فیزیکی مهم نیست فرهنگ مهم نیست ازدواج بشدت پر ریسک پس از راه های کم ریسک تر وارد بشید 

دوست من و پسر دوست مادرشوهرم این طوری ازدواج کردن ولی خب خانواده ها هم همدیگرو پسندیدن و تحقیق و مشا ...

یعنی مجازی بوده؟

جدی؟

الان زندگیشون میدونین چجوریه؟

اخه میدونین واقعا پسرا قابل اطمینان نیستن

یعنی مجازی بوده؟جدی؟الان زندگیشون میدونین چجوریه؟اخه میدونین واقعا پسرا قابل اطمینان نیستن

الان زندگیشون خوبه ولی خدا خواسته دیگه یه وقتم با یکی تو فامیل ازدواج میکنی بد درمیاد تازه فامیل خاله شوهرم با یه پسر مسلمون هندی ک تو امریکا بود ازدواج کرد رفت اونجا خوشبختم شد ولی کلا ریسکه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖