2777
2789
عنوان

گربه چنگم زد بیمای میگیرم

90 بازدید | 12 پست

دیشب ساعت ۱۲ اینا بود یه گربه چنگم زد چنگ بزرگی نیس ی کوچولوعه خیلی سطحیه 

خونوادم ترسوندنم ک مریضی میگیری و اینا چ مریضی میده؟؟

الکل زدم موقع چنگم شستم با مایع

الان چیکار کنم قبلا ک خودمون گربه داشتیم زیاد چنگ میزدن منو با اینکه خونگی هم نبود عادی بود برام ولی این بار ترسوندنممم میترسم😭

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اورژانس مراجعه کن و بگو گربه چنگت زده. گاهی همین چنگ ساده خیلی جدی میشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

باید حتما واکسن بزنی،اگه خطرناک نبود دولت برای به خراش سطحی کلی هزینه نمیکرد،اصلا جای ریسک نداره

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

عزیزم گربه چون دستش رو میلیسیه و چنگش هم بزاق داره باید حتمن حتمن فردا صبح بری واکسن هاری و کزاز (اگه اخیرا نزدی) بزنی . هاری تا ۳ روز وقت داره . همین فردا برو تو نت سرچ کن مراکز هاری. تهران یکیش تجریشه یکیش انستیتو پاستور . سرچ کنی میاد . 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

بابا ول کنید توروخدا. این حرفها چیه.   منو هزاران بار گربه خیابانی چنگ زده گاز گرفته. هیچی نشد

مگه خودت نمی گی بارها چنگ زده ؟ چرا به حرف بچه های اینجا گوش می کنی؟

حال و حوصله شو نداشتم توضیح بدم که چرا واکسن نمی خواد. متن پزشکیش هم دارم.  خواستی اینجا می دارم